Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Hag: '2-2 is een goed resultaat maar er had winst ingezeten'

24 februari 2022 00:03

Coach Erik ten Hag toonde zich toch wat teleurgesteld. "Ik heb een dubbel gevoel", zegt hij eerlijk, "2-2 is een resultaat, een goed resultaat zelfs maar er had winst ingezeten. Dat hebben we onnodig laten glippen. We hebben de kansen niet benut, tot twee keer toe moeten we 1-3 maken. In een countersituatie krijg je vervolgens de 2-2 tegen, dat vind ik dan onnodig."

Toch zag hij ook goede dingen. "De momenten dat we speelden lieten we ze lopen en dan ontstaan er ruimtes. We hebben geweldige goals gemaakt en daarnaast op die manier een paar goede kansen bij elkaar gespeeld. Dat kwam door echt goed voetbal."

Maar, er was ook sprake van slordigheid. "Het was de hele tijd al op en neergaand maar we moeten na rust nauwkeurig in balbezit blijven en de momenten herkennen dat we kunnen versnellen. Dat was onvoldoende."




Tags

hag ingezeten countersituatie herkennen nauwkeurig neergaand slordigheid versnellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom ambieert belofte bergwijn boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper