Transparent
Inloggen
Sluiten

Analisten: 'Dit zou ik niet doen als linksback, toch wat zelfoverschatting'

23 februari 2022 23:37

Ziggo-analist Youri Mulder vond dat Ajax het uiteindelijke gelijkspel aan de eigen overschatting had te danken. "Een keer mee naar voren gaan kan", zegt Mulder doelend op Daley Blind, "Maar dan moet je niet de bal verliezen. Eén keer kan nog maar dan niet meer, kijk hier: waarom zou je dat doen? Je staat met 1-2 voor. Ajax was echt slordig in de tweede helft. Dom balverlies want je geeft de tegenstander kansen. Ik denk toch een soort van overschatting van jezelf."

Rafael van der Vaart was blij met de uitslag. "Ik denk dat je blij mag zijn met 2-2 uiteindelijk. Er zat meer in voor Ajax maar je speelt een hele matige tweede helft, het werd een soort van open huis, iedereen kwam te zwemmen. Een goed Ajax tikt hier twee of drie keer doorheen en dan is het gelopen. Maar dat gebeurde dus niet."




Tags

mulder overschatting zelfoverschatting balverlies blind danken rafael tikt vaart ziggo zwemmen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht