Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Gravenberch: 'Ik vertrek niet als Ajax niets aan mij verdient'

22 februari 2022 12:13 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Ryan Gravenberch: "Ik vertrek niet als Ajax niets aan mij verdient"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Ryan Gravenberch aan nog niet te weten of hij na dit seizoen vertrekt bij Ajax. "Wat ik wel zeker weet, is dat ik niet vertrek als Ajax niets aan mij verdient", aldus Gravenberch. "Ik heb hier de hele jeugd gespeeld. Ajax is altijd goed voor me geweest. Ik heb veel aan de club te danken. Dan kan ik het niet maken transfervrij weg te gaan. Dat zal ook niet gebeuren."

Veel talenten gingen eerder al op jonge leeftijd naar het buitenland, maar wisten vervolgens niet door te breken. "Aan de andere kant is het niet slecht om eens uit je comfortzone te stappen", zo geeft de middenvelder aan. "Een andere competitie, ander voetbal, ander leven, andere mensen om je heen. Maar dat zou ook op je 22ste kunnen bijvoorbeeld."

Onder meer Bayern München is nadrukkelijk geïnteresseerd in Gravenberch. Hij krijgt de vraag of het komende zomer wel de juiste timing is om te vertrekken vanwege het WK aan het eind van dit jaar. "Dat zou kunnen. Je weet namelijk nooit wanneer je er precies klaar voor bent", zegt hij daarover. "Ik denk wel dat je het grotendeels in eigen hand hebt. Ik ga van mijn eigen kwaliteiten uit en als het komende zomer gebeurt, voel ik me daar klaar voor. Maar zover is het nog lang niet."




Tags

gravenberch bayern danken timing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
2 jaar geleden
Ik geloof inmiddels niet 1 spelers meer op z'n woord zolang Raiola de zaakwaarnemer is.
Daarbij zou hij zich ook aan z'n woord houden als hij deze zomer voor een paar miljoen zou vertrekken. En geloof mij, dat is de hele insteek van Raiola.
+3/-0

2 jaar geleden
Het ga je goed Gravenberch.
Ik hoop dat je uiteindelijk genoeg centjes hebt verdient bij al je clubs in de toekomst.
+3/-0

2 jaar geleden
Teken gewoon bij lamlul :)
10x beter voor je ontwikkeling.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Zo is dat maar ja. 19 jaar hé. En dan heet de zaakwaarnemer Raiola die elk potentieel talent het liefst morgen nog verhandeld als cliënt.
+2/-0

2 jaar geleden
Zorg er voor dat ajax minsten 40 miljoen ontvang. En hou je aan je woord !!!
+2/-1

2 jaar geleden
Als bankzitter wordt het lastig voor Ajax om een fatsoenlijk bedrag te ontvangen.
Tientallen miljoenen is een utopie.
Groot talent en helaas is het Ajax niet gelukt het contractueel goed vast te leggen.
Het is wat het is.
+2/-0

2 jaar geleden
Teken nou maar gewoon bij, Ryan. Dan zijn we allemaal van dit gezeur af. Je carrière duurt nog een jaar of 15. Nog meer dan genoeg tijd voor een buitenlands avontuur. En voor het sportieve aspect hoef je ook niet weg te gaan. Met een beetje mazzel sta je binnenkort in de kwartfinale van de Champions League. En ga anders even met Brobbey praten, over hoe groen het gras elders is.
+3/-0

2 jaar geleden
Nou prima, doe dan even deze week met een jaar verlengen en vertrek dan toch maar deze zomer voor 80 mio.

Maar ik ken mijn pappenheimers...je gaat voor 15 mio naar Bayern oid en dreigt ons aller Ajax dat als ze niet meewerken met een vertrek naar jouw droomclub je een jaar later gaat voor niets.

Mijn stelling blijft.....is je makelaar Riaola dan speel je niet in het 1e van Ajax
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Zit wat in vanbastisch, geen Raiola meer als zaakwaarnemer bij Ajax,punt. Of je maakt anderzijds van je grootste vijand je beste vriend.

Kan Raiola zodoende de tweede Technische Directeur worden van Ajax aangaande netwerken en financiële afhandeling.

Mag hij aan de bak als coach/trainer Ten Hag en de nieuwe Technisch Directeur [Voetbalzaken] er uit zijn dat een bepaalde speler voor de beste prijs verkocht mag worden, of een beoogde speler voor het minst mogelijke bedrag kan worden gehaald.

Vangen we meteen twee vliegen in één klap. Komt Raiola plotsklaps aan de andere kant van het spectrum te staan doordat hij zelf met zaakwaarnemers te maken krijgt, de wereld die hij als geen ander kent. En heeft Ajax geen last meer van hem.

Het is in ieder geval duidelijk dat voor de uitdaging en het grote geld Raiola als zaakwaarnemer het niet meer hoeft te doen. Hij was al lang binnen. Word het scenario TD financiële zaken voor hem mogelijk des te meer een uitdaging.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik denk echt dat het deze keer niet zozeer bij de speler ligt. Hij heeft het overgegeven aan Di tutti capi Mino en zijn vader.

Dan wordt het een groot geldspel. Ze vragen bij Ajax een belachelijk salaris dat daar terecht niet aan voldoet. Ryan heeft immers niet de status van een Tadic. Dan gaan ze bij Bayern Munchen vragen wat een Ryan eventueel daar zou kunnen verdienen. Dat koppelen ze terug aan Mike Verweij zodat dit in het nieuws komt. Mike laat zich immers voor alles lenen wat zaakwaarnemers hem vragen.

Dan mag Ryan via Mike zeggen dat hij 'niet weg wil zonder dat Ajax aan hem verdient'.
Dit om de fans een paar maandjes milder te stemmen. Allemaal vertraging. Aan het einde van het seizoen zul je zien dat hij niet vertrekt omdat 'Ajax teveel vraagt'.

Dus blijft hij nog een jaar en loopt dan transfervrij weg.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal