Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax treft schikking met familie van Abdelhak Nouri

21 februari 2022 17:05 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax treft schikking met familie van Abdelhak Nouri; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Ajax bekend gemaakt dat het een schikking heeft getroffen met de familie van Abdelhak Nouri. Daarmee is de procedure die de familie van Ajax had aangespannen bij de Arbitragecommissie van de KNVB beëindigd. Er is overeenstemming bereikt over een netto-vergoeding van €7.850.000,- vanwege onder meer het verlies van arbeidsvermogen en smartengeld.

Ajax meldt daarbij dat ook onder andere kosten die gemaakt worden voor de verpleging en verzorging van Nouri sinds 2017 worden vergoed en dit zal ook blijven gebeuren.

Meer op Ajax.nl




Tags

nouri schikking arbeidsvermogen arbitragecommissie knvb netto procedure smartengeld vergoed verpleging verzorging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Bizar!!!
Gaat nergens over. De hele familie Nouri met pensioen morgen.
+5/-0

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Je krijgt er Nouri nooit mee terug en ik gun deze ellende geen enkele familie. Maar is dit niet een beetje boel overdone? Ajax vergoedde toch al alle kosten? Of is Ajax (de medische staf) nou zo enorm nalatig geweest dat het hiermee wordt afgekocht? Nou ja, het zal wel nooit helemaal boven water komen en gelukkig zit de kas bij Ajax vol. Maar ik kijk nu wel even heel anders tegen de familie Nouri aan...
+2/-0

 
Het is bizar veel geld dat ben ik direct met jou eens.
Aan de andere kant je kan hier ook niet met een paar ton aankomen.
Het blijft een rare wereld die letselschade, ik weet ook niet wat een normaal werkend iemand van dezelfde leeftijd zal krijgen als zoiets gebeurt tijdens een bedrijfsongeval.
Misschien ook wel een miljoen.
Ik weet ook niet of dit verzekerd is.
Gelukkig is er een oplossing want winnaars zullen er in deze zaak nooit komen en Nouri zelf is uiteraard het grootste slachtoffer, die arme jongen.
En over het geld ook gewoon niet te lang nadenken.
We hebben genoeg spelers gekocht voor vergelijkbare bedragen waar we ook nooit iets meer voor terug kregen.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Bij een persoon van dezelfde leeftijd met een "gewone" baan vermoed ik dat het een leven lang gedoe met het UWV wordt en de bijstand + schuldsanering.

Las vorig jaar ergens dat de hoogste Nederlandse letselschade vergoeding ooit iets van 2,5 miljoen was?
+3/-0

 
En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Lijkt me ook een 'normaal' bedrag. Dan kan je als Ajax zeggen; we verdubbelen het. Maar goed, ik heb er gelukkig nooit mee te maken gehad dus heb geen idee wat normaal is.
+1/-1

2 jaar geleden
Ja, Ajax is aantoonbaar nalatig geweest. Dat doet zeer, maar is wel degelijk een feit. Denk dat dit een faire uitkomst is. Alle partijen hebben er vrede mee en er wordt op een mooie wijze een eerbetoon aan Nouri gebracht. Hopelijk kan Nouri nu weer herinnerd worden om zijn talent en mooie acties, ipv een juridische strijd.

Ajax kon wel wat goed, menselijk nieuws gebruiken, in deze barre tijden. En het feit dat de band met de familie Nouri ondanks het geding heel goed is gebleven, is nog de allermooiste uitkomst.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Kan mij nog herinneren dat Nouri als minderjarige werd gekeurd en dat Nouri zelf ,de artsen verbood om de ouders in te lichten . Er was iets met t hart een ruis of onregelmatigheid! Er was iig iets ! https://www.vbk.nl/legalupdate/hadden-de-ouders-van-abdelhak-nouri-moeten-worden-ingelichtlink !
+2/-0

 
En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Goed, menselijk nieuws gaat dit nooit meer worden. Je zegt het zelf ook al: Ajax is nalatig geweest. En dan nog de 'smet' dat er een een arbitrage aan te pas moest komen voor deze overeenkomst.
Inderdaad, alleen maar verliezers, maar dan wel met een vette bankrekening. Ik blijf dit toch wel een rare uitkomst vinden, zeker als je bedenkt dat Ajax alle medische kosten heeft betaald, nog betaalt en ook blijft betalen...
+1/-0

2 jaar geleden
Schandalig van deze familie het is zeer ernstige zaak voor de familie. Maar ze hoeven er toch geen slaatje uit te slaan !?!!!
+1/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Broer en vader waren iig al gestopt met werken om verzorger/manager/posse van Appie te spelen. Zou me niets verbazen als dat geldt voor het merendeel van de familie. Lijkt er op dat zij ook allemaal worden gecompenseerd ipv Nouri wiens medisch gerelateerde kosten gewoon ook nog eens worden vergoed door Ajax.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk dat de helft van de vergoeding al het salaris van Overmars was, dus dat scheelt weer.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik ben blij dat beide partijen het eindelijk eens zijn geworden met elkaar. Sterkte en veel succes.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal