Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Je weet dat je die goal uiteindelijk wel gaat maken'

19 februari 2022 21:31

In gesprek met ESPN was Erik ten Hag het niet eens met de opmerking dat zijn ploeg met de hakken over de sloot had gewonnen. "Complimenten aan Willem II, maar zeker de complimenten aan Ajax", aldus Ten Hag. "We zijn rustig gebleven. Het geloof en de spirit was er. Het geduld was er. Dan weet je dat je die goal uiteindelijk wel gaat maken, omdat die kansen zich op bleven stapelen."

Ondanks de 0-0 stand was de trainer in de rust niet boos geworden. "Ik heb gezegd dat ze het geloof en het geduld moesten hebben. We moesten een keer extra van kant wisselen, omdat de ruimtes aan de andere kant lagen", zo gaf hij aan.

Ten Hag had vooraf al een moeilijke wedstrijd verwacht. "Het publiek keert weer terug in het stadion, achterin staat alles heel dicht bij elkaar en ze vechten om te overleven. Als een wedstrijd dan lang 0-0 blijft, gaan ze er in geloven", zei hij daarover. "Dat deden ze ook. Het is dan extra knap dat je de wedstrijd dan alsnog naar je toetrekt."




Tags

hag espn stapelen toetrekt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper