Transparent
Inloggen
Sluiten

'Management van Ryan Gravenberch sprak al meerdere keren met Bayern München'

18 februari 2022 18:20 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Management van Ryan Gravenberch sprak al meerdere keren met Bayern München"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Bayern München informeel al meerdere gesprekken heeft gevoerd met het management van Ryan Gravenberch. De middenvelder heeft al een salarisindicatie gekregen wat hij bij een meerjarig contract kan verdienen bij de recordkampioen van Duitsland. Gravenberch ziet een overstap naar Bayern München zeker zitten, maar wil onder geen beding transfervrij vertrekken bij Ajax.

Met Marc Overmars was de afspraak gemaakt dat hij zou bijtekenen of anders komende zomer zou vertrekken. Volgens De Telegraaf lijkt het uitgesloten dat Gravenberch zijn contract bij Ajax nog gaat verlengen. Bayern München is het meest concreet, maar meerdere topclubs hebben serieuze interesse getoond. De inmiddels vertrokken Overmars had een transfersom van 25 tot 30 miljoen euro in gedachten.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

bayern gravenberch overmars telegraaf beding bijtekenen duitsland salarisindicatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ryan gewoon nog ander half jaar bij ajax blijven je er nog niet klaar voor om naar bayern te gaan daar kom je ook op de bank. Bv net als donny v d Beek
+1/-0

2 jaar geleden
Laat clubs maar opbieden. Geld ervoor en strik er omheen. Wegwezen met die overschatte speler.
+6/-0

 
Die jongen is 19 en speelt al 2 jaar in Ajax 1.
De meeste van hem zijn leeftijd beginnen net een beetje door te breken in jong Ajax.
Ja hij oogt weleens nonchalant maar is net zo vaak zo vreselijk goed.
Er is echt niks overschat aan, ja de anti Ajax kliek in dit land die doet voorkomen dat hij overschat is.
Als er nu 1 club is die geen overschatte spelers koopt dan is het Bayern wel.
Ik zal het echt zonde vinden, hij kan alleen maar beter worden en wat is er mis mee om op je 22ste naar het buitenland te gaan? vind ik zelfs nog jong zat.
Dat hij Ajax niet transfervrij wil verlaten dat had ik een tijd geleden ook al gehoord, dat zal hem dan in ieder geval sieren en is een mooi signaal en een waardering naar de club.
+3/-3

 
2 jaar geleden
Je hebt het hier over meneer "ik kan mezelf niet meer motiveren voorde mindere clubs uit de Eredivisie" hè. Ik heb echt benieuwd naar de wedstrijden waarin je hem goed vond spelen en hen bijvoorbeeld minimaal een 7 gaf. Hij heeft geen pass, geen steekpass, geen voorzet, geen goals... Af en toe een tikkie breed.

Nee, we kunnen dit soort jongens missen als kiespijn. Taylor wordt sowieso beter.
+5/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Mee eens wit rood wit. Gravenberch is het volgende jonge talent, 19 jaar, die mogelijk gratis de deur uitloopt.

Met de andere bedoel ik Mazraoui al is die een stuk ouder en is hij belangrijker geweest aangaande bewezen diensten waaronder optredens CL.

En dan ik lees zojuist het bericht van de Telegraaf dat Johan Cruiff Mazraoui al niet meer zou hebben opgesteld. Dat zou kunnen maar als Johan nog leefde denk ik dat hij de situatie op zich al een stap voor was geweest om te voorkomen dat spelers niet gratis en voor niks vertrekken.

In welke mate Overmars zij best heeft gedaan om dit voorkomen weet ik niet.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dit kun je niet voorkomen in het geval Raiola de zaakwaarnemer is. Mino wil alleen maar dingen doen welke ongunstig zijn voor Ajax.
+1/-0

2 jaar geleden
30 miljoen voor een 1 jarig contract is prima. Bovendien lijkt hij bij ons langzaam uit de basis gespeeld te worden. Ik zou hem lekker laten gaan en Eriksen alsnog transfervrij vastleggen als zijn vervanger, nadat hij bij Brentford ritme op heeft gedaan. Dan ga je er onder aan de streep zeker niet op achteruit.
+5/-0

2 jaar geleden
Die jongen weet niet eens meer wat hij gezegd of beloofd heeft.
Hij zou gezegd hebben dat hij onder geen beding transfervrij zou vertrekken.
Dan had hij nu al verkocht moeten zijn.
Daarbij hebben Berghuis en Klaassen in de weinige wedstrijden op zijn plaats al meer laten zien dan hij in de wedstrijden daarvoor.
+6/-0

2 jaar geleden
Berghuis, Klaassen, Álvarez
Taylor, Kudus, Fitz-jim

Ryan, je bent niet nodig.

Als je dan ziet hoe dankbaar Martinez wel bij Ajax blijft, Tadic ook... en dat dan eigen groot gebrachte snotbel jongetjes inpakken en willen wegwezen op de meest ondankbare manier, enkel omdat ze Raiola hebben... ongelooflijk
+10/-0

2 jaar geleden
Eenvoudige nieuwe regel lijkt mij dat spelers onder contract van Raiola bij Ajax geen speelminuten meer krijgen.
+4/-0

2 jaar geleden
Doei doei zwaai zwaai. Wordt helemaal niks in München. Is en de eredivisie niet eens bepalend.
+3/-0

2 jaar geleden
Lekker vertrekken terwijl je bij Ajax bij lange na nog geen vaste en stabiele basiskracht bent. Oke doei.
+1/-0

2 jaar geleden
Mike laat zich opnieuw door Mino gebruiken. Zoveelste keer al
+2/-0

2 jaar geleden
Ik begrijp niet dat een speler hier bij veel mensen van hero to zero kan gaan.

Je weet dat bij Ajax altijd spelers zullen vertrekken en dan staat er vaak ook wel weer iets nieuws klaar. Trend is wel onder jonge spelers dat ze vroeg weg gaan, de kans op minuten maken bij een andere club is niet altijd even groot. Maar dat geldt ook voor gearriveerde spelers die weg gaan.

Ik vind Gravenberch een groot talent, zou beter voor hem zijn om nog minimaal een seizoen bij Ajax te blijven en als basisspeler te vertrekken. Maar sommige weg zijn ondoorgrondelijk...
+2/-0

2 jaar geleden
Jammer, bij Ajax is een basisplek al geen zekerheid. Dat wordt lastig bij Bayern, al denk ik wel dat hij het gaat redden uiteindelijk. Maar ja, 19 jaar, ik vind het erg vroeg, maar het is er 1 uit de koker van Raiola. Ze kunnen iig beiden cashen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal