Transparent
Inloggen
Sluiten

Wesley Sneijder: 'Ik sta wel open voor Ajax'

15 februari 2022 20:48 - RTL 7
Foto: Pro Shots

Wesley Sneijder: "Ik sta wel open voor Ajax"; image source: Pro Shots

Dinsdagavond gaf Wesley Sneijder bij RTL 7 aan open te staan om bij Ajax aan de slag te gaan als directeur. Onder meer zijn naam zou in de wandelgangen zijn genoemd. "Ik ben niet echt direct gepolst, maar ik sta er wel voor open", aldus Sneijder. "Niet om dat direct in mijn eentje te doen, want Ajax is een groot bedrijf. Wel misschien als uithangbord."

Zijn verleden als voetballer in de top zou daarbij kunnen helpen. "Als je kijkt naar de afgelopen vijf jaar. Als je ziet wat Ajax allemaal bereikt heeft. Marc is daar verantwoordelijk voor en hij heeft dingen voor elkaar gekregen omdat hij uit het voetbal komt. Dan gaan deuren gewoon makkelijker open", zo gaf hij aan. "Dat zou ik misschien wel in die rol willen. Dan wel iemand naast me die me in het bedrijfsleven omhoog zou werken."

Sneijder zou graag ergens als directeur aan de slag gaan. "Ik heb het in het verleden geprobeerd bij FC Den Bosch samen met een goede vriend. Dat is uiteindelijk niet gelukt", zei hij daarover. "Ik neig nu wel meer daarnaar. Ik heb heel veel geprobeerd. Het trainerschap, het agentschap, maar ik denk dat ik uiteindelijk deze richting op wil."
Tags

agentschap bedrijfsleven daarnaar gepolst neig trainerschap uithangbord wandelgangen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Natuurlijk Wesley, daar sta je open voor. Maar de supporters en Ajax niet. Soms krijg je het idee dat die oudspelers helemaal geen zelfkennis hebben. Wat heeft Sneijder naast zijn voetbalkwaliteiten laten zien? Sneijder kon niet eens genoeg geduld opbrengen om de verkorte trainerscursus af te ronden. En zijn sneer naar de supporters van Ajax en het dansen op de auto van zijn buurman wordt echt niet zomaar vergeten. Probeer het lekker bij Utrecht Wesley, daar pas jij veel beter! Het is niet zo dat elke oud speler van Ajax gekwalificeerd is om een rol te krijgen bij de directie. Marc was uniek, zowel geslaagd als voetballer van Ajax en op zakelijk vlak.
+8/-0

1 jaar geleden
Doe maar niet. Zeker in deze fase zou ik wat voor meer zekerheid willen kiezen.
+7/-0

1 jaar geleden
Nadat die op de A2 een anti Ajax filmpje opnam en de supporter liep te sarren. Afscheidsfeestje bij fc Utrecht e.d.
Deze gast was een goede voetballer maar verder oerdom.
Samen met Onana, Raiola persona non grada.
+5/-1

1 jaar geleden
Ik hoop dat we nu kunnen afstappen van het idee dat een miljoenenbedrijf geleid moet/kan worden door oud-voetballers.
+5/-1

 
1 jaar geleden
Dat kan best. Maar niet door personen waar het gras nog onder de schoenen plakt.

Er zijn best wel wat oud-voetballers die zich op andere (zakelijke) vlakken gemanifesteerd hebben en inmiddels tot 10 of meer kunnen tellen.
+6/-2

Dus hij wil graag als technisch directeur aan de slag, maar wil niet de dingen doen die een technisch directeur doet. Dat moet een ander dan gaan doen. En omdat het bij FC Den Bosch niet lukte, wil hij het dan maar bij Ajax gaan doen.

Het ergste van alles is dat hij nog bloedserieus was ook.
+8/-0

1 jaar geleden
Alsjeblieft niet. Als je iets om Ajax geeft, bied je jezelf niet aan, Wesley.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Juist wel! Net als Van der Sar, hoe vaker ze voor een camera komen hoe belachelijker ze zichzelf maken, hoe meer kritiek ze krijgen.
+2/-4

1 jaar geleden
Als we voor safe gaan kiezen we geen Seedorf, Kluivert, Sneyder. Jordi Cruijff geniet mijn voorkeur, maar nu ik hoor dat de gesprekken van Frank Arnesen niet vlot verlopen bij Feyenoord vind ik Frank een uitstekende kandidaat.
+6/-0

1 jaar geleden
Maar eerlijk...dit was wel het hoogtepunt van de avond...even ouderwets lachen met gekke dikke wessie bij RTL7.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Succes elders. Iemand die al te lui is om zijn trainersdiploma te halen moet je helemaal niet willen in wat voor functie dan ook. Laat die bolle zich maar bezighouden met commentaar leveren op tv en zich laten gebruiken voor gokreclames.
+6/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Interessante optie. Zouden Andy van der Meyde en/of Mido ook openstaan voor deze functie? Is het duo Jack Spijkerman/Harry Vermeegen eigenlijk wel gepolst? Jammer btw dat Lil Kleine en Glennis Grace moeilijk haalbaar zijn vanwege grensoverschrijdende randzaken.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Nee. Het percentage miskopen is te hoog.
Dat kan iemand ongetwijfeld beter.
+1/-1

1 jaar geleden
Dikkie dik had ook nog een nieuw vriendje nodig hoorde ik. Misschien is dat iets Wesley?
+4/-1

1 jaar geleden
van der Sar en een nieuwe ad zoeken.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Neeeeeeee! Alsjeblieft niet die Sneijder.

Effe zomaar een naam: Co Adriaanse?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Co is 74. Zou hem dan liever als vervanging van Sar zien.
+1/-0

1 jaar geleden
Hij wil wel het uithangbord zijn, misschien.
Gelukkig maar dat je alleen daarvoor niets hoeft te kunnen.
Gebeuren er ook geen ongelukken.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

amerika bassey bergwijn brobbey delcampo depay dna elsimao eredivisie hag heitinga huntelaar jcdebest johnny jong linksbuiten liverpool nederland overmars platteland rvc sar schreuder shogun simons sjakie tadic vink ward wijndal