Transparent
Inloggen
Sluiten

'Kabinet gaat versoepelen en gaat meeste coronamaatregelen opheffen'

14 februari 2022 20:28 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

"Kabinet gaat versoepelen en gaat meeste coronamaatregelen opheffen"; image source: Pro Shots

De NOS weet te melden dat het kabinet vrijwel zeker vanaf vrijdag 25 februari de meeste coronamaatregelen gaat opheffen. Alleen de basisadviezen zullen gehandhaafd worden. Het coronatoegangsbewijs verdwijnt voorlopig in de ijskast, maar bij evenementen waarbij veel mensen aanwezig zijn zal 1G gaan gelden. Alle bezoekers zullen dan een negatieve coronatest moeten overleggen. Of dit ook voor het bezoeken van wedstrijden in het betaald voetbal zal gelden is onduidelijk.

Het kabinet gaat hiermee verder dan de adviezen van het OMT. Het OMT wilde het coronatoegangsbewijs voorlopig nog intact houden.

Update 15-02 14:10: De NOS meldt nu dat de 1G-verplichting alleen zal gelden voor evenementen die binnen plaats vinden voor meer dan 500 man. Voor buitenlocaties zal die verplichting niet gelden, onder meer wedstrijden in het betaald voetbal vrij toegankelijk zullen zijn.

Meer op NOS.nl




Tags

kabinet coronamaatregelen opheffen coronatoegangsbewijs nos omt verplichting versoepelen basisadviezen buitenlocaties coronatest ijskast toegankelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Gelukkig ook nog eens wat goed nieuws!
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Kort samengevat: volgende maand zijn er verkiezingen.

Paar dagen geleden had Kuipers het nog over 29,4 miljoen nodig hebben voor het doorontwikkelen van de covid app, om maar iets te noemen. Maar je ziet nu mensen deze ''versoepelingen'' vieren alsof het een overwinning is, en naar elkaar wijzend waarom het zo lang heeft geduurd.

Het is alleen lang nog niet klaar. De elite last even een pauze in, om daarna er nog harder in te gaan. Juich niet te vroeg, mensen. Alles moet van tafel. ALLES.
+2/-2


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal