Transparent
Inloggen
Sluiten

Marjan Olfers: 'Het is echt niet bij het sturen van een paar foto's gebleven'

14 februari 2022 11:35 - Studio Voetbal
Foto: Pro Shots

Marjan Olfers: "Het is echt niet bij het sturen van een paar foto"s gebleven"; image source: Pro Shots

Volgens Marjan Olfers is Marc Overmars bij Ajax veel verder gegaan dan alleen het sturen van dickpics naar vrouwelijke medewerkers. Dat gaf zij zondagavond bij Studio Voetbal. "Dat is echt niet daarbij gebleven. Er is echt sprake van zwaar grensoverschrijdend gedrag", aldus Olfers. "Één zo'n foto is er natuurlijk al één te veel. Zeker als directeur hoor je dat niet te doen. Maar ik kan ook zeggen dat dat in de regel een hoop vrouwen niet van zo'n foto van de rel zijn. Er is echt meer gebeurd."

Olfers heeft van contacten binnen Ajax zelf meer vernomen. "Ook met de journalisten van het NRC had ik al gesproken voordat zij met hun publicatie naar buiten kwamen. Ik heb wat meer informatie dan wat anderen hebben", zei ze daarover. "Ik kan absoluut niets meer zeggen over de informatie die ik heb, omdat het mijn werk ook is dat mensen zich veilig voelen bij mij."

Presentator Sjoerd Ramshorst zei daarbij dat afgelopen week bij een online bijeenkomst van het Ajax-personeel door een van de medewerkers gevraagd was of er bewijzen waren van wat Overmars gedaan zou hebben. "Commercieel directeur Menno Geelen zei hierop dat Overmars niet alleen de grens over was gegaan, maar dat de grens niet eens meer in zicht was", zo gaf Ramshorst aan. "Dit hebben wij bevestigd gekregen van meerdere personeelsleden die bij deze meeting aanwezig waren."
Tags

olfers foto marjan overmars ramshorst bijeenkomst dickpics geelen grensoverschrijdend meeting nrc personeel personeelsleden presentator rel vernomen vrouwelijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ah Marjan Olfers. Dat is die vrouw die Edwin van der Sar bekritiseerde informatie achter te houden om vervolgens nu openbaar met aantijgingen te komen zonder de informatie prijs te geven. Of je geeft alle informatie of je zegt gewoon niets.
+10/-2

1 jaar geleden
Olfers is zonder enige onderbouwing het vuurtje aan het opstoken. In de categorie: ik weet meer, en het is erg, maar ik kan verder niks zeggen omdat ik de vrouwen die dit aan mij vertelden in bescherming moet nemen. Er staat duidelijk nog een rekening uit de Fluwelen Revolutie open die ze probeert te vereffenen. Nogal walgelijk om dat over de rug van slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag te doen.
+9/-2

1 jaar geleden
Is Ajax wel 'haar' club zoals ze iedere keer zegt?
Het is gewoon een ordinaire dame met haar schimmige teksten. Nog steeds enorm teleurgesteld dat ze weg moest (terecht), heeft het nooit kunnen verkroppen en is nu haar haat aan het uitten.
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat je schrijft zou zo maar eens waar kunnen zijn. Wat dat aangaat heeft Studio Voetbal er niet bepaald slim aan gedaan om haar uit te nodigen. En dan werd Freek Jansen er bij gehaald om alle perikelen te versterken waarbij je je bijna zou gaan afvragen of de opzet zo bedoelt was om nog meer chaos te creëeren.

Wat dat aangaat kijk ik liever uit na de mensen die binnenkort weer aanschuiven bij de tafel van Rondo. Geld ook voor het programma Derksen en van de Gijp. Bij hun is de kans alvast een stuk kleiner dat er nog meer olie op het vuur gegooid gaat worden.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Weggetrapt bij Ajax en dan nu blijkbaar je gram willen halen. Net als Falentijn en de Televaag, lekker Ajax bashen om vooral de aandacht van collega van Wely af te leiden. Telegraaf hypocriet over van Wely hoor je ze niet.
+7/-0

 
1 jaar geleden
Ja tot een dergelijke conclusie zou je kunnen komen. Zo merkte Olfers gisteravond onder meer op dat ze 10 jaar geleden en in haar rol bij Ajax al besproken hadden dat Ajax naast het voetbal capabele mensen nodig heeft die naast het voetbal de bedrijfsvoering goed kunnen uitvoeren.

Leuk verhaal van haar kant maar is het ook ergens op gebaseerd? Toen ze daarmee aankwam vroeg ik me af of ze de afgelopen 10 jaar soms op een andere planeet heeft geleefd?

Heeft ze daardoor nog niet meegekregen dat Ajax de afgelopen 10 jaar op alle fronten vooruitgang heeft geboekt. Zo speelt Ajax binnenkort weer Champions League en staat de club er financieel beter voor dan ooit te voren.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Mevrouw "vergat" ook haar eigen "onbehoorlijk bestuur" bij de benoeming van van Gaal te benoemen.
+3/-0

1 jaar geleden
Zit vol rancune deze enge vrouw. Smerig om zo na te trappen.
+5/-0

1 jaar geleden
Olfers is gewoon teleurgesteld dat alleen zij geen dickpic heeft gehad, gewoon afgunst ;-)
+3/-0

 
1 jaar geleden
Of dat ze er geen kan versturen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Aan d'r kop te zien weet ik dat nog niet zo zeker.
+4/-0

1 jaar geleden
Ach jee, mevrouw de bestuurder weet het allemaal zo goed. Als ze er een beetje verstand van had, had ze toentertijd niet Edgar Davids erbij gehaald. Dat team kon alleen maar in de rug aanvallen. nou moet ik zeggen dat Marc en Ed daar ook niet vies van waren, die hebben JC en Jonk ook even een mes in de rug gestoken. En daar hebben ze allebei aardig wat knaken mee verdiend. We wisten altijd dat deze dag zou komen, jammer genoeg hebben we geen JC meer maar gelukkig staan er nog wat pijlers en kunnen we wat adepten als van t Schip binnenhalen om weer sturing te geven aan de verwaarloosde jeugdopleiding, en het technisch beleid. Een ding waar ik het wel mee eens ben met mevrouw olfers is dat blijkt dat je heel goed een algemeen directeur naast een directeur voetbal kan hebben. Van de Sar is een halve gestoorde soms als je hem bekken ziet trekken bij de antwoorden. Als je het na 10 jaar nog niet lukt lijkt het me handig om er iemand naast te zetten die dat wel kan. Maarja egootjes he?
+2/-1

1 jaar geleden
Waarom verschijnt dit wijf bij Studio Voetbal? Lijkt me toch echt een programma dat zich inhoudelijk bezig moet houden met voetbal.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat zag ik al op het moment dat Pierre van Hooijdonk en Affelay bezwaard om zich heen begonnen te kijken. Vermoedelijk met de gedachte van wat moet ik met deze bagger.
+5/-1

 
1 jaar geleden
Het zegt veel over over Studio Voetbal.

Want als het puur over voetbal gaat doen ze daarentegen krampachtig moeite om Ajax niet te veel zendtijd te geven.
+3/-0

1 jaar geleden
Ik krijg overigens net mee dat mevrouw Olfers vermeld heeft dat destijds de zakelijke kant zich helemaal niet bemoeide met het voetbal gedeelte.

Volgens mij klopt deze uitleg niet. Doordat Johan Cruiff toendestijds dermate botste met de mensen van de zakelijke kant dat oudspelers het beste deze rol op zich konden nemen. Moest er zelfs een rechtzaak aan te pas komen waarbij Johan Cruiff uiteindelijk in het gelijk werd gesteld.

Ik meld het bij deze maar alvast voor zover dat gedeelte mevrouw Olfers al is ontgaan.
+5/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk dat geen van ons is vergeten wat Ten Have, Olfers en Römer geflikt hebben.Hoe anders zouden de afgelopen 10 jaar eruit gezien hebben als zij hun zin hadden gekregen.

Dat hele gezeik heeft uiteindelijk ook de ruzië tussen Bergkamp en Jonk ingeleid. Eeuwig zonde.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Gezien hun gedrag denk ik dat de kans groter word dat er meer geld hun kant uit was gegaan, ipv dat Ajax beter was gaan presteren op het veld.
+3/-0

1 jaar geleden
Om deze reden kijk ik alleen nog naar de wedstrijden van Ajax en verder besteed ik geen enkele seconde aan die onzin programma's.
+3/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.346 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey berghuis bergwijn bestuurder blind boomen bosz brobbey elsimao frimpong hato heitinga jong jordi mediaoptredens mislintat molenaar oranje rotatiespeler rulli rvc sar sjakie tadic taylor timber vos wedstrijdritme wijndal