Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'We gaan na de winter met de week beter spelen'

13 februari 2022 19:52

Erik ten Hag keek terug op een mooie wedstrijd maar tegelijk ook lastige week. "Ja, natuurlijk is dat moeilijk, dat is een open deur. Maar dat is je job, je moet je afsluiten en zorgen dat de focus gaat op datgene wat belangrijk is: presteren. Als staf moet je daarin het voorbeeld geven."

Over de wedstrijd: "We hadden het in het eerste half uur vandaag moeilijk, konden de energie moeilijk vinden. FC Twente is een ploeg waar het moeilijk tegen scoren is dus als je er uiteindelijk vijf maakt is dat een groot compliment voor de ploeg."

"Ik ben enorm blij met de verbetering die we nu wekelijks laten zien. Ja, ook met het tempo dat we een tegenstander kunnen opleggen. Dat zag je aan FC Twente dat op een gegeven moment gewoon klaar was. Uiteindelijk worden ze met 5-0 nog goed bediend denk ik."

Tja, en dan zijn er luxeproblemen. Zoals het wisselen van spelers die graag de hele wedstrijd afwerken. "Natuurlijk vindt Daley dat niet leuk maar daarom is hij ook zo'n goede speler. Hij heeft die intrinsieke motivatie om alles te willen spelen. Ik moet echter vooral aan het teambelang denken."

En de strafschoppen? Wie gaat die nu nemen? "Tadic. Jouw lijstje kan wel zeggen dat hij er nu twee mist maar ik kan je ook nog wel een ander lijstje laten zien hoor. Nee, hij mag ze niet blijven missen, daar moet hij mee ophouden. Ik weet dat Haller ze ook kan nemen, die mist nooit. En Berghuis wil ook graag, net als Klaassen."




Tags

hag twente bediend berghuis haller intrinsieke job luxeproblemen motivatie ophouden opleggen tadic teambelang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper