Transparent
Inloggen
Sluiten

Sébastien Haller: 'Iedere goal maakt me trots voor mezelf, vrienden, familie en teamgenoten'

13 februari 2022 19:38

Sébastien Haller scoorde drie keer en stond zoals altijd weer uiterst relaxt iedereen met een microfoon of schrijfblok te woord. "Alles loopt nu goed voor ons", zegt hij lachend, "Laten we daar dit seizoen mee doorgaan."

"Ja, iedere goal die ik scoor maakt me trots. Niet alleen voor mezelf maar ook vrienden, familie en teamgenoten die me hebben geholpen in die positie te komen."

De aanvaller lijkt alleen maar gefocust op scoren, meevoetballen doet hij weinig. "Dat is een weg welke is afgelegd heb in het verleden. Als ik vroeger tien minuten de bal niet kreeg raakte ik mijn focus kwijt. En dan miste ik daarom de kans die ik vervolgens kreeg om te scoren. Bij Utrecht hielp de coach mee daar al mee. Hij zei dan het belangrijkste voor mij was om mijn focus te behouden. Ik heb me daarin verbeterd in de loop van de tijd. Met die mentaliteit ga je vervolgens scoren."




Tags

haller sebastien afgelegd microfoon relaxt schrijfblok scoor utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht