Transparent
Inloggen
Sluiten

Edwin van der Sar: 'Vlak voor contractverlenging van Marc Overmars ontvingen we eerste geluiden'

13 februari 2022 15:49 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Edwin van der Sar: "Vlak voor contractverlenging van Marc Overmars ontvingen we eerste geluiden"; image source: Pro Shots

Algemeen directeur Edwin van der Sar heeft tegenover onder meer De Telegraaf bevestigd dat Ajax vlak voor de contractverlenging van Marc Overmars al op de hoogte was van zijn gedrag. "Het was vlak voor 28 januari en betrof geluiden. Wij wilden dat eerst onderzoeken alvorens hier ruchtbaarheid aan te geven of de verlenging uit te stellen", aldus Van der Sar. "Pas later kregen wij een breder beeld van de gedragingen en is er gehandeld."

Van der Sar wil nogmaals benadrukken dat hij nooit iets geweten heeft van de grensoverschrijdende berichten. "Vandaar ben ik teleurgesteld en heel verdrietig over deze hele affaire", zo geeft hij aan. "Dat we niet eerder naar buiten zijn getreden behoudens het persbericht is omdat mijn prioriteit als algemeen directeur van Ajax lag bij de slachtoffers en de interne organisatie."

Meer op Telegraaf.nl
Tags

sar overmars ontvingen affaire breder gedragingen geweten grensoverschrijdende interne persbericht ruchtbaarheid telegraaf verdrietig verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Interview gezien tussen Hans Kraay en vd Sar. Beide waren schrijnende slecht. Man man die vd Sar.
+1/-0

Bowser (geschorst)
2 jaar geleden
Dit is pas het begin van een berg ellende,en vd Sar….pff
+1/-0

2 jaar geleden
Einde van een tijdperk. Dat kan haast niet anders...

Ben bang dat we ook hele grote sponsoren gaan verliezen door dit interview. Dit gaat financieel een hele grote klap zijn.
Alles en iedereen die hier vanaf wist zal worden ontslagen ben ik bang. Zal veel kennis verloren gaan en er staan waarschijnlijk nog geen opvolgers klaar.

Ben bang voor zwarte tijden voor onze club
+4/-3

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Zo te zien ben jij al bezig met een destructief verhaal terwijl de Nederlandse bevolking nog even af moet wachten hoe het daadwerkelijk is gegaan.

Hopelijk begrijp je de situatie ook.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Doe even lekker normaal zeg. De sponsors waar jij aan refereert slopen de hele wereld en zouden dan nu vanwege een signaal afscheid moeten nemen? Ik weet niet hoe jij de boel dagelijks aanstuurt, maar ik zou je willen adviseren om nooit op basis van een signaal je bedrijfsstrategie of handelen aan te passen. Onderzoeken en op basis van gevalideerde conclusies wel, maar soms moet je eerst ongekleurde keuzes maken die ingehaald worden door de tijd.
+2/-0

2 jaar geleden
Edwin van der Sar kwam wel erg onzeker over. Het lijkt wel of hij niet helemaal de waarheid verteld. Eerst al zo lang wachten met een reactie. Hoop dat het snel overwaait deze slechte soap.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik vond vd Sar helemaal niet zo slecht in dit interview. Dit is toch wel het meest opgeblazen verhaal in de historie van de Nederlandse 'journalistiek'....

Ajax moet en zal de schuld krijgen....gaat nergens meer over. Overmars mag dit nooit doen, laat dat voorop staan. Wat er daarna echter in de media gebeurt slaat echt alles.
+5/-1

 
2 jaar geleden
De media laat wel duidelijk merken waarom men de media links laat liggen.
Wat zijn dat een stelletje geilneven en -nichten. Veel erger dan Overmars.

Waarom moet bijvoorbeeld Hans Kraay 3x dezelfde vraag stellen terwijl het eerste antwoord van Van der Sar duidelijk is?

Overigens, als je alle keren dat Van der Sar 'eigenlijk' zegt weg laat,
zegt hij eigenlijk niet zo veel.
+5/-2

 
2 jaar geleden
Over media en ongewenst gedrag gesproken, die Kraay heeft overal waar hij gewerkt heeft alles wat los en vast zit besprongen. Een man die alleen maar met zijn pik kan denken moet nu vragen gaan stellen over het lastigvallen van vrouwen. En we moeten allemaal geloven dat hij zijn gedrag 180 heeft gedraaid op het moment dat hij bij Fox tekende.

Volkomen ongeloofwaardig die gehele zender.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Klopt helemaal! Maar ik had gehoopt dat onze directeur betere antwoorden had gegeven. Nu wordt het nog erger denk ik. Wie gaat er bij Ajax opstaan om deze crisis te bezweren, zodat we weer vooruit kunnen kijken?
Het begint met heel eerlijk zijn, spijt betuigen, schoon schip maken en verder gaan.
+1/-0

2 jaar geleden
Klopt helemaal! Maar ik had gehoopt dat onze directeur betere antwoorden had gegeven. Nu wordt het nog erger denk ik. Wie gaat er bij Ajax opstaan om deze crisis te bezweren, zodat we weer vooruit kunnen kijken?
Het begint met heel eerlijk zijn, spijt betuigen, schoon schip maken en verder gaan.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen buitenspelers elsimao etv farioli godts hato henderson inverted janse jim jong kaplan kiki linkspoot mika olympiakos ramaj rechterpoot rechtspoten sevic sosa sutalo tweebenig wijndal