Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Ik was totaal verbijsterd'

9 februari 2022 19:07 - ES
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag: "Ik was totaal verbijsterd"; image source: Pro Shots

Voorafgaand aan de bekerwedstrijd tegen Vitesse ging Erik ten Hag in op het vertrek van Marc Overmars bij Ajax. "We hebben ongelofelijk slechte dagen gehad, dat is wel duidelijk", aldus Ten Hag. "Ik was totaal verbijsterd. Dit is rampzalig. Met name voor de vrouwen, het leed wat ze is aangedaan. Daar heb ik het moeilijk mee."

Vanwege zijn goede band met Overmars kwam het ook hard aan bij de trainer. "Natuurlijk leef ik met hem mee, maar de eerste gedachten gaan naar het leed hoe een aantal vrouwen het hebben ervaren", zo gaf hij aan. "Ik ken verder de feiten niet, omdat dat natuurlijk privacy is. Er zal onderzoek gedaan moeten worden. Op dit moment zijn het aannames die naar buiten komen. Er zijn wel een aantal stappen genomen en daar zal natuurlijk aanleiding voor geweest zijn."

Ook Edwin van der Sar heeft het er heel moeilijk mee. "Het raakt ons allemaal, tot het diepst in onze ziel. Maar we hebben ermee te dealen. We zullen het moeten verwerken en dit laten landen", zei Ten Hag daarover. "Natuurlijk heb ik met Overmars gesproken en dat was heel moeilijk, want we waren met iets heel moois bezig en dan wordt dat zo onderbroken. Dat is een heel lastige situatie."

Wat Overmars tegen hem gezegd heeft wilde Ten Hag niet zeggen. "Dat is iets tussen Marc en mij", reageerde hij daarop.




Tags

hag overmars verbijsterd aangedaan aannames dealen diepst leef onderbroken privacy sar vitesse ziel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
"ik was totaal verbijsterd". Dat waren die vrouwen waarschijnlijk ook toen ze een dickpic ontvingen van de directeur.
+3/-1

2 jaar geleden
Ik heb dat interview gezien met Jan Joost van Gangelen of hoe die gek ook mag heten. Wat een verschrikkelijke vragen stelt hij aan Ten Hag zeg. De hele tijd zoekend naar een fout antwoord en hopend dat hij een nieuw schandaal kan veroorzaken. Laat hem lekker ander werk gaan zoeken ofzo en onze club met rust laten. Om te kotsen. Ten Hag is een eindbaas, die krijgt niemand kapot.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Jan Joost van Gangelen is bij deze alvast afgeremd met het feit dat Erik ten Hag meldde dat hij de feiten niet kent. Dat gedeelte word door derden onderzocht. Dat is geen klus voor de mensen op het veld en daarmee is Ajax goed bezig.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Kritische vragen die gesteld moeten worden. Ten Hag wist dit natuurlijk allang, Overmars ging zo ver en had al zo'n naam dat kan niemand ontgaan zijn. Ten Hag gaat dat nu niet toegeven natuurlijk en dat snap ik, hoeft ook niet. Ten Hag is gewoon een toptrainer voor Ajax en heeft zelf niets verkeerd gedaan.
+1/-0

2 jaar geleden
Erik, je bent een klasbak en Ajax mag zich verheugen met de beste trainer sinds van Gaal.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper