Transparent
Inloggen
Sluiten

'Aangifte tegen Donny Warmerdam vanwege verkrachting'

9 februari 2022 18:36 - Roddelpraat
Foto: Pro Shots

"Aangifte tegen Donny Warmerdam vanwege verkrachting"; image source: Pro Shots

In het programma Rodderlpraat wordt gemeld dat er binnenkort aangifte gedaan zal worden tegen Jong Ajax-speler Donny Warmerdam. "Een meisje heeft tegen mij gezegd dat ze een half jaar geleden op een feestje is verkracht door hem", aldus Dennis Schouten. "Ze heeft vandaag melding gedaan bij de politie en heeft ook een afspraak gemaakt om daadwerkelijk een aangifte te gaan doen."

Schouten legt uit wat er gebeurd zou zijn. "Zij was een half jaar geleden op een feestje in Voorhout waar hij ook was. Zij vond hem een leuke jongen en ze hadden ook gezoend. Op een gegeven moment trok hij haar naar boven en wilde hij meer dan zoenen", zo geeft hij aan. "Zij heeft duidelijk gezegd dat zij dat niet wilde, maar toch trok hij haar broek kapot en de daad verricht. Ik heb ook foto's gezien van die kapotte broek. Na ongeveer drie minuten lukte het haar om het te ontglippen en is ze huilend van dat feestje vertrokken."

Het is nu zaak aan de politie om te onderzoeken of het echt gebeurd is. "Maar wat ik heb gezien op haar telefoon aan foto's en berichten van meerdere mensen heeft het een goede kans van slagen dat het waar is en die jongen dus wordt vervolgd", zegt hij daarover. "Met wat mitsen en maren en wat afspraken mocht ik dit van haar ook brengen hier. Zij vindt het nu fijn dat ze een bepaalde erkenning krijgt."

Meer op Roddelpraat




Tags

aangifte broek foto schouten verkrachting daad erkenning gezoend huilend jong kapotte maren meisje mitsen ontglippen rodderlpraat verkracht vervolgd voorhout zoenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
De bereput is open! Wie volgt er nu? De ballenjongen van Ajax B2 die zijn piemel heeft laten zien aan een toeschouwer?
+2/-2

 
2 jaar geleden
Samen met zijn moeder deed hij dat toen inderdaad.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Liet die ook haar piemel zien? Dat vind ik dan weer wel vooruitstrevend!
+4/-0

2 jaar geleden
Ik ken de feiten natuurlijk niet, maar zit hij fout dan vind ik het alleen maar goed dat zulke misstanden aan het licht komen.
+4/-0

2 jaar geleden
Je kunt toch niet zomaar iemand beschuldigen als er nog geen aangifte is? En dan bedoel ik die site, niet dat meisje.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Dit is niet zomaar. Maar na een gesprek met slachtoffer. Maar goed. Als dit waar is. Dan is dit echt wel erger dan ongepaste berichten en foto's. Als je hier voor wordt veroordeeld. Dan is dat een aantal maanden of jaren gevangenis straf.
+3/-0

 
2 jaar geleden
In NL niet hoor met de D66 rechters. 2e kans, verkeerd fietsje gekregen vroeger etc..etc..
+1/-4

 
2 jaar geleden
Nee, ik snap wel dat hij dat gehoord heeft en dat het serieus is, maar wat nou als die aangifte er toch niet komt? Ik vind het gewoon erg snel om zoiets te zeggen, als er nog niet daadwerkelijk aangifte is gedaan.
+2/-1

2 jaar geleden
Er zijn foto's van een kapotte broek....mensen waar hebben we het over. Als dit al gezien wordt als extra bewijs dan kun je dus alles maar gaan roepen en iedereen beschuldigen. Dat kun je toch ook makkelijk zelf doen?

Als het verhaal waar is, heeft het meisje natuurlijk 1000% gelijk dat ze aangifte doet en hoort deze jongeman in de bak. Laat dat wel duidelijk zijn.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Een kapotte broek koop je tegenwoordig in de winkel, deze jongen is straks al veroordeeld zonder een aangifte. Zit hij fout dan bestraffen en ontslaan.
+3/-0

2 jaar geleden
Doe je niet.
Dit doe je niet!

Bij veroordeling ook wegwezen.
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal