Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Kabinet wil vanaf volgende week weer volle stadions toestaan'

10 februari 2022 21:39 - AD.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Kabinet wil vanaf volgende week weer volle stadions toestaan"; image source: Pro Shots

Volgens het Algemeen Dagblad zullen op korte termijn de stadions in het betaald voetbal weer volledig gevuld mogen zijn. Dit hebben Haagse bronnen tegenover de krant. Het is nog onduidelijk of dit vanaf volgende week al het geval zal zijn als de nieuwe persconferentie plaats zal vinden. Mogelijk zal dit pas vanaf begin maart zijn als de huidige coronamaatregelen aflopen. Wel zal er voorlopig nog een coronatoegangsbewijs gebruikt moeten worden.

Volgens het doorgaans betrouwbare Awaydays NL zullen er bij 100% bezetting ook weer uitsupporters welkom zijn in de stadions, maar is het nog onduidelijk in welke vorm het coronatoegangsbewijs ingezet zal gaan worden. Ook de optie 1G staat op de lijst, waarbij zowel gevaccineerden als ongevaccineerden getest zullen moeten worden.

Update 10-02 21:39: Onder meer het Algemeen Dagblad meldt dat het kabinet voornemens is om vanaf volgende week weer volle stadions toe te staan. Wel is dan een vaste zitplaats vereist. De definitieve beslissing over de mogelijke versoepelingen worden wel pas genomen nadat het OMT een advies gegeven heeft of dit mogelijk is.

Meer op AD.nl




Tags

kabinet coronatoegangsbewijs toestaan awaydays coronamaatregelen gevaccineerden omt ongevaccineerden uitsupporters versoepelingen zitplaats

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
2 jaar geleden
Geld vragen voor toegang is ook uitsluiting, van mensen die geen zin hebben om geld voor een kaartje te betalen.
QR code vragen voor toegang is uitsluiting voor mensen die geen zin hebben om zich te laten testen/vaccineren. Je moet nu eenmaal keuzes maken in het leven
+5/-3

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Leuk, maar waar is het zelfrespect bij mensen? Jezelf constant laten degraderen tot een QR code (en serieus denken dat dit ook echt helpt) voor de meest simpele dingen vind ik maar raar.
+4/-1

 
2 jaar geleden
Huilen? Denk dat de mensen die nu anderen uit zitten te lachen (simpelweg omdat ze nog principes hebben) straks het hardste zullen huilen. Het hele systeem staat op losse schroeven.

Veel plezier in de Johan Cruijff Arena.
+3/-2

2 jaar geleden
Mooi, eindelijk weer wat sfeer in de arena.
+4/-0

2 jaar geleden
Gemeenteraadsverkiezingen komen er aan trap er niet in en stem lokaal!
+5/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Off topic: Bij tv-en internetaanbieder VodafoneZiggo zijn enkele meldingen binnengekomen van grensoverschrijdend gedrag op een van de klantcontactcenter-locaties. Het bedrijf is een onderzoek gestart in samenwerking met een extern bureau, meldt een woordvoerder aan deze site. ,,We zijn geschrokken van de meldingen en tegelijkertijd vinden wij het goed dat onze medewerkers naar voren zijn gekomen. We willen hen dan ook bedanken voor hun moed.”  Moet AJAX nu niet overwegen of wij met zo'n bedrijf op ons mooie shirt blijven lopen?
+7/-0

 
2 jaar geleden
Hoe vervelend ook, dit gebeurd dus overal....
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nu zal Ziggo niet meer zo hoog van de toren blazen. Is gewoon een maatschappelijk probleem.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Wat is een maatschappelijk probleem?

Dat tegenwoordig, na al tientallen eeuwen wellustig gedrag, elke gebeurtenis gemeld wordt en de hypocrisie er vaak van af spat?
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Haha, ik overweeg in ieder geval (al een tijdje) mijn abonnement op te zeggen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ben je toevallig ook geabonneerd op de telegraaf? 😂
+1/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht