Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB: 'Geschrokken van de berichtgeving'

7 februari 2022 14:46 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

KNVB: "Geschrokken van de berichtgeving"; image source: Pro Shots

De KNVB heeft in een statement via de eigen website gereageerd op het vertrek van Marc Overmars bij Ajax. De voetbalbond geeft aan geschrokken te zijn van de berichtgeving en mee te leven met de slachtoffers. Volgens de KNVB is een veilige werkomgeving heel belangrijk en staat het daarom al langer hoog op de agenda.

In het statement wordt bovendien aangegeven dat voor betaald voetbal organisaties het garanderen van een veilig sportklimaat een onderdeel is van de licentie eisen en daarbij heeft iedere club ook de verplichting om een gecertificeerde vertrouwenscontactpersoon aan te stellen. Daarnaast hebben alle clubs ook de meldplicht als het gaat om grensoverschrijdend gedrag. Na zo'n melding zal een onafhankelijk onderzoek door het Instituut voor de Sportrechtspraak volgen.

Meer op KNVB.nl




Tags

knvb statement garanderen gecertificeerde grensoverschrijdend instituut licentie meldplicht overmars sportklimaat sportrechtspraak verplichting vertrouwenscontactpersoon werkomgeving

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Ok, gaat de KNVB nu dreigen om de licentie van Ajax in te trekken? Er zijn nu een hoop mensen bezig hun eigen straatje schoon te vegen lijkt me.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom banel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal