Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen: 'Als je een beetje ambitie hebt is het niet leuk om op de bank te zitten'

6 februari 2022 20:16

In gesprek met ESPN gaf Davy Klaassen aan blij te zijn dat hij tegen Heracles niet op de bank hoefde te zitten. "Dat is voor niemand leuk. Als je tenminste een beetje ambitie hebt is dat voor niemand leuk", aldus Klaassen. "Ik probeer me gewoon voor te bereiden op momenten zoals deze. Je probeert het als speler zo goed mogelijk te doen en dan is het lekker dat je zo'n belangrijke goal maakt."

Klaassen heeft met Erik ten Hag gesproken over zijn situatie. "Dat heb ik zeker gedaan, dat is logisch", zo gaf hij aan. "Wat we precies bespreken ga ik natuurlijk niet zeggen, maar het gaat er om dat ik niet blij ben met deze situatie. En hij zegt dan hoe hij het ziet. Daar hebben we het dan over."

Voor de eenentwintigste keer maakte hij bij Ajax de 1-0. "De 1-0 is bij ons een heel belangrijke goal. Als wij de 1-0 maken, verliezen we amper", zei hij daarover. "Als wij 1-0 voorkomen gaat het vaak goed."




Tags

eenentwintigste espn hag heracles

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey elsimao godts gorter henderson kaplan kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper