Transparent
Inloggen
Sluiten

Noussair Mazraoui: 'We zijn goed op weg richting het kampioenschap'

6 februari 2022 20:10

Noussair Mazraoui werd in gesprek naar ESPN gevraagd naar zijn aanvallende spel bij Ajax. "Dat is de speelstijl van ons geworden dat ik als back de vierde middenvelder wordt en vaak in de zestien meter kom", aldus Mazraoui. "Ik heb nu als back vier kansen gekregen om te scoren volgens mij en ook nog die omhaal. Voetbal is heel leuk om te spelen. Aanvallend, maar ook verdedigend moet ik mijn ding doen. Zonder de bal moet ik als de sodemieter weer terug rennen, anders staat de linksbuiten helemaal vrij."

Over zijn toekomst kon Mazraoui nog niets zeggen. "Ik speel nu bij Ajax en de rest laat ik op me af komen. Ik zou het niet weten", zo gaf hij aan. "Twee weken geleden heb ik al genoeg gezegd daarover."

De rechtsback wil zich nu volledig op Ajax focussen. "We zijn goed op weg richting het kampioenschap. Dat moeten we zo volhouden", zei hij daarover.




Tags

mazraoui espn linksbuiten sodemieter speelstijl volhouden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht