Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Het enige wat ik mijn ploeg kan verwijten is dat het maar 3-0 is'

6 februari 2022 20:04

In gesprek met ESPN gaf Erik ten Hag aan dat Heracles geen schijn van kans had gehad tegen Ajax. "Het enige wat ik mijn ploeg kan verwijten is dat het maar 3-0 is", aldus Ten Hag. "Ik heb genoten van de ploeg. Er was goed veldspel en goede pressing. Van daaruit hebben we de kansen gecreëerd, maar daarvan hebben we er te weinig benut."

De trainer was zeer te spreken over het spel van Davy Klaassen. "Hij speelde een uitstekende wedstrijd, net zoals de hele ploeg", zo gaf hij aan. "Ik was heel erg tevreden. Ook heel erg tevreden over de dynamiek aan de linkerkant met Nico, dat liep heel erg goed in balbezit. Heracles had daar maar heel moeilijk een antwoord op."

Ten Hag gelooft niet dat de titelrace al gespeeld is. "Het is pas februari. Het is nog een lange weg", zei hij daarover. "Het is altijd fijn als je de afstand naar de nummer twee kan vergroten en dat hebben we gedaan. We willen hier graag blijven, maar er zijn nog heel veel wedstrijden te gaan."
Tags

hag heracles dynamiek espn pressing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.533 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake alvarez antony bassey benfica berghuis blind busquets complementairheid delcampo drukzetten fier generatie ihattaren janssen jeroene jong koen kudus liverpool marek neres opbouw pasveer schreuder tadic taylor timber topper vedette