Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax en Tottenham Hotspur nog altijd in onderhandeling over transfer van Steven Bergwijn'

30 januari 2022 13:10 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Ajax en Tottenham Hotspur nog altijd in onderhandeling over transfer van Steven Bergwijn"; image source: Pro Shots

Volgens transferexpert Fabrizio Romano zijn Ajax en Tottenham Hotspur nog altijd in onderhandeling over de transfer van Steven Bergwijn. De Engelse club blijft vooralsnog echter vasthouden aan een vraagprijs van 25 miljoen euro. Clubwatcher Mike Verweij meldde vrijdag dat Ajax 22 miljoen euro wil betalen voor de aanvaller.

Tottenham Hotspur staat op het punt om Dejan Kulusevski over te nemen van Juventus. De komst van de Zweedse international zou mogelijk invloed kunnen hebben op de bereidheid van de Engelsen om Bergwijn te laten vertrekken. Daar tegenover staat wel dat ook Bryan Gil op het punt staat te vertrekken uit Londen.




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn tottenham bereidheid bryan dejan fabrizio gil juventus kulusevski londen romano transferexpert verweij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
Tenzij we op meerdere borden aan het schaken zijn en dit een spel is om de andere clubs niet het idee te geven dat hun speler de enige optie is voor Ons Aller. In ieder ander geval volledig eens met je statement.
+4/-0

2 jaar geleden
ajb stoppen met deze Komedie. Te duur voor te weinig
+4/-0

2 jaar geleden
De Engelse topclubs zijn aardig aan het harken in Zuid Amerika. Alvarez naar City, Diaz naar Liverpool. Juve die 75 milj neerlegd voor Vlahovic. Gaat weer aardig wat geld rond.
+1/-0

2 jaar geleden
En straks doet ie het heel goed bij Ajax, terwijl nu bijna iedereen tegen zijn komst is. Hij heeft nog geen minuut voor ons gespeeld. Een 24-jarige Oranje international en wisselspeler bij Spurs.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Wie gaat hij uit de basis spelen? Want daar MOET je 99% zeker van zijn. Spelers van 25 miljoen voor de bank kan Ajax zich niet veroorloven. Dat ze bij Spurs hem nu willen houden voor een enkel bekerwedstrijdje per seizoen moeten zij weten. Vorig seizoen pakten zij 152 miljoen aan enkel tv rechten, meer dan de totale begroting van Ajax. Wij kunnen onszelf dat soort luxe niet veroorloven. Een dergelijke transfer MOET consequent basis staan want anders gaan we weer terug naar de donkere dagen van 2010 toen de club dieprode cijfers schreef en PSV een abbonement op de titel had.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Hij moet gewoon de strijd aangaan, net zoals Berghuis dat deed en hij speelde Klaassen uit de basis. Dat had ook niet iedereen verwacht.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Niks geen strijd aan gaan!

Het is zoals Mike1976 schrijft: spelers die dit soort bedragen kosten moeten er meteen staan. Dat moeten drijvende krachten zijn die het elftal beter maken.

En hij komt notabene uit de eigen jeugd. Hét bewijs dat je dit soort '13 in een dozijn' spelers zelf op kunt leiden.

Elke stuiver die je aan deze gast besteed is een verkwisting.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Wie zegt dat hij er niet gelijk zal staan?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik. Gebaseerd op zijn kwaliteiten, continuiteit in presteren en al het andere dat we van hem weten.

Maar geef eens antwoord op de eerste vraag van Mike1976 ...
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Om maar deels antwoord te geven op mijn eigen vraag:

-Tadic is al sinds zijn komst de MVP;
-Haller de recordaankoop, CL topscoorder en een oude bekende van ten Hag;
-Antony heeft prima cijfers en vertegenwoordigd een hoop transferwaarde want hij is een uitblinkende Braziliaan;
-Berghuis lijkt mij dan de grootste kandidaat want wisselvallig, maar wanneer heeft Bergwijn überhaupt op de 10 positie gespeeld?

Links of rechtsbuiten heeft Bergwijn het meest gespeeld en dat hij één van die twee er nu gelijk uitspeelt lijkt mij sterk. Tadic op termijn waarschijnlijk wel, maar zolang 25 miljoen op de bank zetten terwijl je weet dat de speler komt om basis te staan is vragen om muiterij. Het is niet zo dat ik Bergwijn te slecht vind voor Ajax, al kun je vraagtekens zetten bij het type speler dat hij is en of dat optimaal past binnen het system van Ajax waarbij hij weinig ruimte gaat krijgen. Ik vind het gewoon financieel niet verantwoord om zoveel uit te geven voor een bankzitter.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dat Ajax op zoek is naar spelers die Tadic en Antony op termijn kunnen vervangen begrijp ik. Maar niet dat Berwijn op een lijstje komt en nog bovenaan ook.
+4/-0

2 jaar geleden
Hij zal vast wel van toegevoegde waarde zijn, maar ik vind het geen noodzakelijke aankoop en al helemaal niet voor zo een hoge prijs.
+4/-0

2 jaar geleden
Komen nu toch berichten uit Engeland dat Conte hem wil houden. Zal dus waarschijnlijk niet doorgaan.
+2/-0

2 jaar geleden
Transfer lijkt geklapt, prima nieuws.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos