Transparent
Inloggen
Sluiten

Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico winnen met Argentinië, Antony in bizar duel gelijk

28 januari 2022 08:40
Foto: Pro Shots

Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico winnen met Argentinië, Antony in bizar duel gelijk; image source: Pro Shots

Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico hebben met Argentinië weer gewonnen in de WK kwalificatie. Op bezoek bij Chili eindigde het duel in een 1-2 zege. Beide Ajacieden hadden een basisplaats en speelden de hele wedstrijd. De uiteindelijke eindstand werd in de eerste helft al bereikt. Diep in blessuretijd kreeg Tagliafico nog een gele kaart.

Antony kwam bij Brazilië na ruim een uur spelen als invaller binnen de lijnen tegen Ecuador. Dat duel eindigde uiteindelijk in 1-1, maar het was de scheidsrechter die de hoofdrol opeiste. Nadat hij al twee keer rood had gegeven stuurde hij Liverpool-doelman Alisson na een half uur ook met rood van het veld, maar dit werd door de VAR teruggedraaid. Diezelfde beslissing nam de VAR ook toen halverwege de tweede3 helft een strafschop werd gegeven aan Ecuador. In de blessuretijd floot de scheidsrechter nogmaals voor een penalty voor het thuisland en werd Alisson met een tweede gele kaart nogmaals weggestuurd. Ook nu werd het door de VAR echter weer teruggedraaid.

Brazilië en Argentinië waren al zeker van de kwalificatie voor het WK. Dat geldt echter nog niet voor Mexico in de WK-kwalificatie van Noord- en Midden-Amerika. Mexico zette wel weer en goede stap door met 1-2 te winnen van Jamaica. Edson Álvarez bleef echter de hele wedstrijd op de bank. Met nog vijf duels te gaan staat Mexico op een derde plaats, een plek die aan het eind van de kwalificatie een direct ticket voor het WK in Qatar zou opleveren. Later deze week kan bovendien een belangrijke slag worden geslagen aangezien er nog wordt gespeeld tegen nummers vier en vijf Panama en Costa Rica.




Tags

argentinie kwalificatie tagliafico antony martinez mexico var alisson bizar ecuador alvarez amerika chili costa jamaica liverpool opeiste panama qatar rica thuisland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Nico gewoon basis bij Argentinië en bij ons op de bank, best bizar eigenlijk. Als je ziet hoe Gravenberch week in week uit mag aanklooien in de basis zou je daar toch Blind neerzetten en Nico back moeten zetten. Zeker als zo'n Gravenberch ook nog steeds geen contract ondertekend. Net als Mazaroui, Onana e.d Ajax mag zich wel eens wat zakelijker opstellen. Spelers nemen gewoon een loopje met Ajax en iedereen ziet het gebeuren.
+8/-0

 
2 jaar geleden
Grotendeels eens, maar niet w.b. Mazraoui. Die moet je in zijn huidige vorm altijd opstellen. Dat hij straks gratis vertrekt moet je voor lief nemen. Op dit moment is er bij Ajax niemand beter dan hij op RB. Door hem functioneert Antony ook stukken beter.
+1/-0

2 jaar geleden
Die scheidsrechter bij Brazilië deed een Dick Jolletje. Jammer genoeg voor hem had de VAR andere plannen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn bestuursraad blumenkraft brobbey buitenom chico elsimao ewige feyenoord forbs gaaei gaaie godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk shogun sosa sparta sutalo taylor villa wingback