Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax en Barcelona in gesprek over transfer Nicolás Tagliafico'

26 januari 2022 00:11 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Ajax en Barcelona in gesprek over transfer Nicolás Tagliafico"; image source: Pro Shots

Fabrizio Romano weet te melden dat Barcelona en Ajax nog altijd met elkaar in gesprek zijn over een transfer van Nicolás Tagliafico. De Argentijn heeft de clubleiding laten weten dat hij naar Spanje wil vertrekken. Ajax heeft een eventueel vertrek van Tagliafico ook intern besproken. Of Ajax mee wil werken aan een transfer is ook afhankelijk van de vervanging.

Diverse Argentijnse media melden dat Frank Fabra in beeld is, een 30-jarige Colombiaanse linksback die momenteel voor Boca Junioers speelt. Ajax zou hem weer op huurbasis over willen nemen.
Tags

tagliafico barcelona boca fabra fabrizio junioers romano

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Als Barcelona hem zo graag wil hebben, dan betalen ze maar het bedrag wat Ajax wil hebben. Het risico dat Ajax loopt door afscheid te nemen van een geweldige invaller heeft een prijskaartje. Verhoog anders maar de lening van 1,5 miljard naar 1,510 miljard of trek het maar af van de salaris van Frenkie. Ajax heeft een groot probleem als Blind geblesseerd raakt. Met zoveel wedstrijden in zo’n korte tijd is dat zeker niet uitgesloten.
+5/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ajax heeft tegenwoordig alles maar te slikken.
De ene naar de andere speler waar miljoenen voor betaald is of waar we jaren lang in geïnvesteerd hebben vind het zijn goed recht om uit zijn contract te lopen en Ajax berooid achter te laten.
Heeft iemand een contract dan moet Ajax ook maar mee werken om hem notabene te verhuren aan een vergaande glorie club omdat ze hem niet eens kunnen betalen.
Wij moeten het dan maar oplossen om ergens een Magellan 2.0 die op zijn 30 ste nog steeds in Argentinië speelt te gaan huren.
We hebben zowel voor Blind als Martinez geen vervanger, dit kan echt een drama worden als je nu gaat meewerken.

Een kleine kanttekening, Ten Hag had Nico veel vaker moeten gebruiken dit seizoen door middel van rouleren.
Dan had je deze ellende nu misschien niet gehad.
Maar desondanks niet te koop en zeker niet te huur punt.
Het risico voor Ajax is te groot.
+5/-0

2 jaar geleden
Tuurlijk hoop je dat Ajax geld verdient aan spelers maar gelukkig bepalen de spelers zelf wat er gebeurt.
You win some and you loose some.
+2/-0

2 jaar geleden
Ajax moet zijn poot stijf houden en niet meewerken. Spelers naaien Ajax net zo hard met uitlopende contracten e.d, dat kan Ajax andersom ook doen.
Barca is een misselijkmakende club die nu als een stel zwervers over bedelen om goede spelers voor weinig op te pikken en ze vinden zich zelf behoorlijk zielig. jaren wanbeleid en nu in de slachtofferrol kruipen.
+5/-1

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Niet doen. Geef hem speeltijd en laat hem deze zomer vertrekken.
+2/-0

2 jaar geleden
Zou heel jammer zijn als hij weg gaat. Ten hag had hem veel meer moeten opstellen. Hij was heel goed tot dat ten hag hem minder opstelde. Nadien werd hij onzeker de wilde zijn eigen meer bewijzen toen. En toen minder en meer overtredingen.
+2/-0

2 jaar geleden
Dat cluppie uit Barcelona is helemaal in paniek.
Kunnen ze zelf niets opleiden?
Messi weg en de rest zakt in de modder weg.
Ze kopen notabene ene Torres voor 55 miljoen euro. Schijnt nu dan ook alweer voor 1 miljard als afkoopsom te staan genoteerd.
Kunnen die vent niet eens betalen en moeten eerst allerlei spelers verkopen.
Ajax heeft nooit iets aan Barcelona gehad. De spelertjes die wij dan krijgen hadden nooit genoeg kwaliteiten. Onana heeft zijn niveau aan Ajaxbegeleiding te danken. Ik heb al nooit begrepen waarom Ajax een samenwerkingsverband is aangegaan met dat clupje uit Barcelona. Het is een nepclub. Tekenend is die voorzitter. Die XAVI zou het wel even doen. Koeman is er uitgesodermieterd. Die voorzitter is ook een karikatuur. Het clublied draait je maag ook van om. Ik geniet nu van de onmacht in de de ogen van die Xavi en van het geploeter van Barcelona op het veld.
+4/-0

 
 
2 jaar geleden
Die hebben we dan ook niet gekregen van Barcelona, maar was einde contract daar.
+1/-0

2 jaar geleden
Barcelona moet hem maar ruilen voor Ez Abde , dan hebben we er een talentvolle aanvaller bij.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik snap Nico wel dat ie die kant op wil, maar het houdt een keer op met iemand iets gunnen toch? Meedenken prima, maar dan wel het volle pond betalen. Probleem is alleen altijd dat zo'n speler dan altijd zijn 'oude' club erop aan kijkt en niet zijn 'nieuwe' club die hem oh zo graag willen hebben, maar niet graag genoeg om normaal te betalen.
+3/-0

2 jaar geleden
Overmars zou na mijn mening in deze belangrijke fase waar het team in zit nooit akkoord moeten gaan met een vroegtijdige overstap.
+5/-0

2 jaar geleden
Enige wat ik me voor kan stellen naast een direct koop is een verhuur met verplichte koop (en vastgestelde som dus).
+1/-0

2 jaar geleden
Overmars kennende zal hij het wel doen, die is meer geïnteresseerd in zijn eigen portemonnee dan in wat goed is voor Ajax.
+1/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal