Transparent
Inloggen
Sluiten

Kabinet houdt vast aan een derde van stadioncapaciteit

25 januari 2022 19:09
Foto: Pro Shots

Kabinet houdt vast aan een derde van stadioncapaciteit; image source: Pro Shots

De oproep van het betaald voetbal om meer publiek toe te laten blijkt geen effect te hebben gehad. Dinsdagavond werd op een persconferentie bekend gemaakt dat het kabinet slechts één derde van de stadioncapaciteit toestaat bij sportwedstrijden. Daarbij is een zitplaats verplicht en zal er anderhalve meter afstand gehouden moeten worden van de overige bezoekers.

De huidige maatregelen zullen in principe voor zes weken gaan gelden, maar over drie weken zal een nieuw meetmoment volgen. In de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad werd gemeld dat het kabinet voornemens is om pas vanaf eind februari of begin maart op te schalen naar een toegestane bezetting van tweederde van de stadioncapaciteit.




Tags

kabinet stadioncapaciteit meetmoment schalen sportwedstrijden toegestane tweederde zitplaats

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Gaat weinig meer gebeuren, ze zitten gewoon deze competitie uit. Gewoon laf volk.
+3/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
En zodra de nieuwe competitie begint is er weer een nieuwe variant en een nieuwe lockdown.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Kan inmiddels al 2 jaar niet meer optreden. Sinds begin december ben ik gestopt met hiernaar luisteren en doe ik elk weekend feestjes aan in bedrijfspanden enzo... Dan maar voor 200 man ipv duizenden, maar ik schil me echt niet meer in deze fucking onzin.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik word iedere keer kotsmisselijk als ik die rotkop van Rutte zie. Deze man had allang al moeten aftreden en zich nooit meer in de politiek moeten vertonen. Dat het volk dit nog pikt.. Een gevallen kabinet dat nu weer aan de macht is, terwijl juist de mensen die goed hebben gedaan (waaronder Omzigt) de dupe zijn geworden.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Machtswellustige wolf in schaapskleren is het en kartelvorming van de zittende partijen die blíjven steunen. Haga, Omtzicht, FvD en BBB zijn de enige die er hard tegenaan gaan maar het mag tot nu toe niet baten.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Vergeet de PVV niet, de 2e/3e partij van NL.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
De PVV verdient (ondanks dat ik fel tegen bepaalde standpunten ben) imo inmiddels wel de kans om het te laten zien. Ze worden al jaren aan de zijlijn gehouden door de gevestigde machtsdebielen (sorry, heb gewoon geen nette woorden voor Rutte etc.).
+1/-0

2 jaar geleden
Toch echt wel beter om de 1 1/2 meter nog een paar maanden vol te houden. Je zag wat er de vorige keer gebeurde op het moment dat juist die 1 1/2 meter werd losgelaten, 5 weken ging het en toen alles op slot.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Die 1 1/2 meter maatregel is net zo goed onzin als de gebruikte (PCR) test. Realiseer je dat dit de ALLER eerste keer is in geschiedenis, dat mensen die NIET ziek zijn en GEEN symptomen hebben zich te dienen afzonderen. Het maffia kabinet doet waar ze zin in hebben of zoals anderen het benoemen, het volgen van de WEF (World Economic Forum) agenda en de Europa digitale ID kaart initiatief. Het heeft echt NIKS meer met gezondheid te maken.

Wat men beweert een PCR test die aantoont dat je ziek/besmettelijk bent is in feite een test die neusslijm onderzoekt op moleculaire fragmenten van het zgn virus. Als je je dan realiseert dat neusslijm een onderdeel is van het afvoeren van (giftig) afval van ons lichaam dan kan je je ook realiseren dat je niet ziek (meer) bent en dat deze test (+ al die andere niet zieke mensen die zich steeds maar weer laten testen) methode dus enkel en alleen maar bepaald wat de maatregelen gaan worden.

De omgeving (lucht kwaliteit, water kwaliteit), wat voor eten je in je lichaam stopt aan wat voor straling je lichaam wordt blootgesteld bepaalt uiteindelijk of een lichaam gaat ontgiften (gewone griep) echter het systeem ziet de beter worden symptomen als de oorzaak van een ziekte en onderdrukt deze waardoor het lichaam alleen maar giftiger wordt met alle gevolgen van dien. :-) Maar dat is logisch!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hoe moeilijk is dat dan helemaal, 1 1/2 meter afstand houden? Niet moeilijk dus wanneer je je hersens gebruikt. Daar heb je geen opleiding voor nodig hoor, in de winter van 2020- 2021 waren er heel weinig mensen besmet met de Griep, de gewone dan, en dat alleen omdat de meeste mensen zich een andere leefwijze hebben aangemeten zoals ; niet meer de hele tijd dat kleffe zoenen , een box geven ipv een hand, vaker handen wassen en jawel , een beetje afstand van elkaar zodat je mekaar niet vol in de bek staat te spugen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Je slaat de spijker op zn kop "Niet moeilijk dus wanneer je je hersens gebruikt."
+2/-0

2 jaar geleden
Mensen zullen toch op een kluitje gaan zitten
+1/-0

2 jaar geleden
Dat kan alleen bij VVV dacht ik.
Zij hebben nog een aarden wal, begroeid met gras, op verschillende zijden van het veld als ik mij niet vergis ...
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal