Transparent
Inloggen
Sluiten

4 redenen waarom thuis Ajax kijken beter is dan naar het stadion gaan

Dit artikel is een commerciële partnerbijdrage.

25 januari 2022 17:50

4 redenen waarom thuis Ajax kijken beter is dan naar het stadion gaan; image source:

Voor voetbalfans gaat er niets boven de opwinding om je favoriete team te zien zweten op het veld. Het persoonlijk zien ontvouwen van een wedstrijd van Ajax is een ervaring die sommige fans beschouwen als een vereiste om het spel te kunnen waarderen, maar de stadionervaring is niet voor iedereen weggelegd. Sommigen zouden zelfs kunnen beweren dat de hedendaagse thuisbioscoop de ideale manier is om van een voetbalwedstrijd te genieten - vrij van de drukte van het stadion en met de beste stoel in huis: die van jou.

Quality time
Voetbal kijken is een geweldige manier om mensen bij elkaar te brengen, en het lijdt geen twijfel dat het thuis veel gemakkelijker is om jezelf te horen praten met een tante of oom die je in jaren niet hebt gezien dan in de Johan Cruijff ArenA. Bovendien kun je iedereen naar de wedstrijd laten kijken zonder dat je een groep tickets voor een flink bedrag per stuk hoeft te kopen, zodat je allemaal bij elkaar kunt zitten. En met je afstandsbediening in de hand kun je het volume op elk moment harder of zachter zetten, afhankelijk van hoe graag je de mensen om je heen wilt horen in relatie tot de game.

Audio-/videokwaliteit
Tenzij je heel veel geld te besteden hebt aan stoelen, zal je kijk op de actie in het stadion meer op een vlooientheater dan op een voetbalwedstrijd lijken, zelfs met behulp van een verrekijker. Kijken op een thuisbioscoopsysteem van hoge kwaliteit terwijl je luistert in surround sound, geeft je een ervaring die moeilijk te verslaan is. Met high-definition video zie je elk spel perfect, inclusief de huivering van Sebastien Haller als zijn schot het doel ternauwernood mist. Met luidsprekers van hoge kwaliteit kun je dingen horen die op en naast het veld worden opgeroepen, commentaar en het aluminium als de bal op de paal of lat vliegt.

Controle
Laten we eerlijk zijn: het is onmogelijk om veel controle over iets te hebben dat gebeurt in een voetbalstadion. Natuurlijk, die niet-overeenkomende sokken die je droeg tijdens de verloren Europa League finale, kunnen een wedstrijd helpen beïnvloeden, maar het verzachten van de reacties van fans is iets heel anders. Het is moeilijk om aandacht te besteden aan het spel als je 50.000 fans hebt die schreeuwen, praten, je zicht belemmeren of andere afleidingen creëren. Als je Ajax thuis kijkt op de televisie terwijl je met je gezin op de bank zit, zul je veel meer controle hebben over de afleidingen.

Comfort
Tussen de kosten van benzine en autoverzekering, de stress om naar het stadion te komen en de prijs voor parkeren, is het een goed idee om je auto thuis te houden als je een wedstrijd van Ajax wilt kijken. Een comfortabele fauteuil of bank verslaat een hard plastic stoel met beperkte beenruimte bovendien zonder twijfel! Bovendien heb je thuis geen last van andere toeschouwers naast je die klagen als je toestemming vraagt om langs ze te wurmen voor een broodnodige toiletpauze. Bovendien hoef je geen rekening te houden met slecht weer, in huis heb je daar uiteraard geen last van!
Tags

afleidingen stoel voetbalwedstrijd afstandsbediening aluminium arena audio autoverzekering beenruimte beinvloeden belemmeren benzine comfort definition fauteuil game gemakkelijker haller hedendaagse high huivering klagen luidsprekers ontvouwen oom opwinding overeenkomende parkeren plastic quality sebastien sokken sound stadionervaring stress surround tante ternauwernood thuisbioscoop thuisbioscoopsysteem time toiletpauze verrekijker verzachten videokwaliteit vlooientheater voetbalfans voetbalstadion volume weggelegd wurmen zachter zweten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal