Transparent
Inloggen
Sluiten

'Tottenham Hotspur wil 25 miljoen euro voor Steven Bergwijn'

25 januari 2022 17:10 - The Here We Go Podcast
Foto: Pro Shots

"Tottenham Hotspur wil 25 miljoen euro voor Steven Bergwijn"; image source: Pro Shots

Volgens Fabrizio Romano heeft Tottenham Hotspur laten weten dat Steven Bergwijn alsnog mag worden verkocht. Dat geeft de transferexpert aan in The Here We Go Podcast. Het is echter onwaarschijnlijk dat hij de overstap naar Ajax zal maken, omdat de Engelse club minstens 25 miljoen euro wil hebben. Ajax zou echter wel nog altijd zeer geïnteresseerd zijn in de komst van de aanvaller.




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn tottenham fabrizio onwaarschijnlijk podcast romano transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Eriksen loopt rond op de toekomst. Zou die eens polsen die Bergwijn past hier niet.
+4/-0

2 jaar geleden
mee stoppen inderdaad niet waard voor die prijs wat ik al eerder zei , ik hou niet zo van spelers die voor de tegen partij juigen
+4/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Laten we hopen dat mevr. Lenferink haar poot stijf houdt, dan heeft ze in 1 keer haar aanstelling waar gemaakt. Gaat Ajax hierin mee dan zullen ze bij toekomstige transfers nog meer de hoofdprijs gaan betalen voor middelmatige spelers.
+3/-0

2 jaar geleden
Kap hier nou gewoon mee joh. Veel te duur, zeker voor wat in essentie in eerste instantie een bankspeler is. Geef dan gewoon een paar jeugdspelers de kans.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ben ik met je eens maar dat heb ik ook met die Onana onzin, wordt er helemaal ziek van als ik die kop weer op deze Ajax site zie.
+2/-0

2 jaar geleden
Bergwijn is welkom voor maximaal 15 miljoen, maar daar hoort ook nog eens een flink jaarsalaris bij en dat baart mij nog eens de meeste zorgen. Onze salarishuishouding komt veel te hoog uit. Kijk eens bv naar de speler Labyad die zowel bij Ajax 1 als Jong Ajax(mag niet) niet aan spelen komt, maar dit zonder mekkeren accepteert. Waarom, omdat Labyad weet dat hij nergens anders dit salaris kan beuren en stilzwijgend zijn contract uit dient.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Wat heeft het voorbeeld Labyad te maken met Bergwijn?
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Als voorbeeld dat er teveel salaris wordt betaald voor spelers die niet voor de basis gehaald worden. Berghuis - Antony - Haller - Tadic. Wie van die vier gaat Bergwijn er op zeker uitspelen? Want dat moet je wel zeker weten wil je meer dan vier miljoen per jaar aan salaris gaan betalen + een gigantische transfersom. Voor een bankzitter is dat veel te veel. Alleen als je zeker weet dat deze speler van meerwaarde wordt in de basis kan Ajax het zich financieel veroorloven om dit soort uitgaven te doen. We zijn geen PL club die standaard minimaal 200 miljoen aan tv gelden vangen per seizoen. Voor de plek van Berghuis hebben we ook nog eens Klaassen met een dik salaris en voor Tadic is als backup Daramy voor veel geld aangetrokken.

Spelers als Labyad verdienen ook veel meer dan een jeugdspeler bij Ajax en voegt totaal niks toe. Voor veel minder geld kan die jeugdspeler dezelfde rol vervullen en bij hem heb je de kans dat hij nog doorgroeit naar het niveau dat hij wel van waarde kan gaan zijn voor de basis van Ajax 1.
+2/-0

2 jaar geleden
Het ergste vind ik nog dat Overmars Ajax niet meer serieus lijkt te nemen.
Waan van de dag.
Neres was bankzitter bij Ajax1 en daarvoor een speler terugkopen die de duurste in de geschiedenis zou/zal worden.
Dat valt niet te rijmen.
Tevens is Neres ook nog een betere speler als Bergwijn.
Overmars overspeelt zijn hand.
Laat het alsjeblieft niet gebeuren.
+2/-0

2 jaar geleden
Zonde van de centen voor een bankzitter.
+2/-0

2 jaar geleden
Dit weet je gewoon als je zaken doet met Levy (eigenaar Spurs). Hij heeft bij zowel aan- en verkopen een bedrag in zijn hoofd en dan is het "take it or leave it". Je kunt blijven onderhandelen, maar tenzij je bereid bent dat bedrag te betalen blijft het antwoord "nee". Gezien de voortdurende soap rond deze transfer heeft Overmars dit niet in de gaten, ziet hij dus ook niet de behoefte om door te schakelen naar een alternatief, en als Lenferink dus haar poot stijf houdt komt er helemaal niemand meer bij.
+2/-0

2 jaar geleden
Lijkt me klaar... Niet doen dit.
+2/-0

2 jaar geleden
Geen noodzakelijke aankoop. DAAAAG!
+2/-0

2 jaar geleden
Zal waarschijnlijk op 31 januari wel rondkomen voor 21 miljoen of zo.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.284 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn bestuursraad blumenkraft boomen brobbey buitenom chico elsimao ewige feyenoord forbs gaaei gaaie godts hato henderson hlynsson kaplan kiki linksbuiten mannsverk shogun sosa sparta sutalo taylor villa wingback