Transparent
Inloggen
Sluiten

'Tottenham Hotspur wil 25 miljoen euro voor Steven Bergwijn'

25 januari 2022 17:10 - The Here We Go Podcast
Foto: Pro Shots

"Tottenham Hotspur wil 25 miljoen euro voor Steven Bergwijn"; image source: Pro Shots

Volgens Fabrizio Romano heeft Tottenham Hotspur laten weten dat Steven Bergwijn alsnog mag worden verkocht. Dat geeft de transferexpert aan in The Here We Go Podcast. Het is echter onwaarschijnlijk dat hij de overstap naar Ajax zal maken, omdat de Engelse club minstens 25 miljoen euro wil hebben. Ajax zou echter wel nog altijd zeer geïnteresseerd zijn in de komst van de aanvaller.
Tags

bergwijn tottenham fabrizio onwaarschijnlijk podcast romano transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Eriksen loopt rond op de toekomst. Zou die eens polsen die Bergwijn past hier niet.
+4/-0

4 maanden geleden
mee stoppen inderdaad niet waard voor die prijs wat ik al eerder zei , ik hou niet zo van spelers die voor de tegen partij juigen
+4/-0

John89 (geschorst)
4 maanden geleden (gewijzigd)
Laten we hopen dat mevr. Lenferink haar poot stijf houdt, dan heeft ze in 1 keer haar aanstelling waar gemaakt. Gaat Ajax hierin mee dan zullen ze bij toekomstige transfers nog meer de hoofdprijs gaan betalen voor middelmatige spelers.
+3/-0

4 maanden geleden
Kap hier nou gewoon mee joh. Veel te duur, zeker voor wat in essentie in eerste instantie een bankspeler is. Geef dan gewoon een paar jeugdspelers de kans.
+2/-0

 
John89 (geschorst)
4 maanden geleden
Ben ik met je eens maar dat heb ik ook met die Onana onzin, wordt er helemaal ziek van als ik die kop weer op deze Ajax site zie.
+2/-0

4 maanden geleden
Bergwijn is welkom voor maximaal 15 miljoen, maar daar hoort ook nog eens een flink jaarsalaris bij en dat baart mij nog eens de meeste zorgen. Onze salarishuishouding komt veel te hoog uit. Kijk eens bv naar de speler Labyad die zowel bij Ajax 1 als Jong Ajax(mag niet) niet aan spelen komt, maar dit zonder mekkeren accepteert. Waarom, omdat Labyad weet dat hij nergens anders dit salaris kan beuren en stilzwijgend zijn contract uit dient.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Wat heeft het voorbeeld Labyad te maken met Bergwijn?
+1/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Als voorbeeld dat er teveel salaris wordt betaald voor spelers die niet voor de basis gehaald worden. Berghuis - Antony - Haller - Tadic. Wie van die vier gaat Bergwijn er op zeker uitspelen? Want dat moet je wel zeker weten wil je meer dan vier miljoen per jaar aan salaris gaan betalen + een gigantische transfersom. Voor een bankzitter is dat veel te veel. Alleen als je zeker weet dat deze speler van meerwaarde wordt in de basis kan Ajax het zich financieel veroorloven om dit soort uitgaven te doen. We zijn geen PL club die standaard minimaal 200 miljoen aan tv gelden vangen per seizoen. Voor de plek van Berghuis hebben we ook nog eens Klaassen met een dik salaris en voor Tadic is als backup Daramy voor veel geld aangetrokken.

Spelers als Labyad verdienen ook veel meer dan een jeugdspeler bij Ajax en voegt totaal niks toe. Voor veel minder geld kan die jeugdspeler dezelfde rol vervullen en bij hem heb je de kans dat hij nog doorgroeit naar het niveau dat hij wel van waarde kan gaan zijn voor de basis van Ajax 1.
+2/-0

4 maanden geleden
Het ergste vind ik nog dat Overmars Ajax niet meer serieus lijkt te nemen.
Waan van de dag.
Neres was bankzitter bij Ajax1 en daarvoor een speler terugkopen die de duurste in de geschiedenis zou/zal worden.
Dat valt niet te rijmen.
Tevens is Neres ook nog een betere speler als Bergwijn.
Overmars overspeelt zijn hand.
Laat het alsjeblieft niet gebeuren.
+2/-0

4 maanden geleden
Zonde van de centen voor een bankzitter.
+2/-0

4 maanden geleden
Dit weet je gewoon als je zaken doet met Levy (eigenaar Spurs). Hij heeft bij zowel aan- en verkopen een bedrag in zijn hoofd en dan is het "take it or leave it". Je kunt blijven onderhandelen, maar tenzij je bereid bent dat bedrag te betalen blijft het antwoord "nee". Gezien de voortdurende soap rond deze transfer heeft Overmars dit niet in de gaten, ziet hij dus ook niet de behoefte om door te schakelen naar een alternatief, en als Lenferink dus haar poot stijf houdt komt er helemaal niemand meer bij.
+2/-0

4 maanden geleden
Lijkt me klaar... Niet doen dit.
+2/-0

4 maanden geleden
Geen noodzakelijke aankoop. DAAAAG!
+2/-0

nieuws-redacteur 4 maanden geleden
Zal waarschijnlijk op 31 januari wel rondkomen voor 21 miljoen of zo.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

adidas ajaxshirt alvarez andy beeldmerk benfica blind brobbey constatering donpedro fier haller heracles iceman jcdebest kenmerkende kiki kledingmerk koen lidus maatstaf marek ontwerp sangare solo spelbos suarez symboliek tadic zlatan