Transparent
Inloggen
Sluiten

'Danilo wees voorstel om contract te verlengen af'

25 januari 2022 10:56 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Danilo wees voorstel om contract te verlengen af"; image source: Pro Shots

Danilo heeft een paar maanden geleden een voorstel van Ajax om zijn contract te verlengen afgewezen. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. De Braziliaan heeft een aflopend contract in Amsterdam, maar ziet het niet zitten om te verlengen. Ajax kan alleen nog iets aan de spits verdienen als hij deze week wordt verkocht, maar omdat Brian Brobbey voorlopig uit de roulatie is en Sébastien Haller actief is op de Afrika Cup lijkt Danilo gewoon te blijven.
Discussieer mee op de forums


Tags

danilo afrika braziliaan brobbey haller sebastien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Ergens gaat er de laatse tijd wat mis met de contracten verlengen.
+2/-2

 
4 maanden geleden
Was dat maar het enige.

Er gaat o.a. ook veel mis bij het afsluiten van nieuwe contracten.
+1/-0

4 maanden geleden
Compleet logisch toch? Vorig jaar aardig, maar niet werelds bij Twente, dit jaar voor kans gegaan en niet gelukt. Als je dan ergens anders voor je kans wilt gaan, is verlengen het domste wat je kan doen. Wij maken mooi gebruik van hem dit jaar als stand in en daarna wens ik hem al het geluk bij de volgende club.
+3/-0

4 maanden geleden
Toch ben ik jaloers op het feit dat het contract wat PSV heeft met hun speler met meeste waarde Gakpo die vast is gelegd tot 2025!!!!! ook nog open staat om jaar te verlengen. Ik zie helaas steeds meer dat onze spelers voor niets de deur uit lopen. De vraag is, hoe kun je dit voorkomen?? Waarom denkt Gakpo wel mee met PSV en onze jongens niet met Ajax?
+3/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Die vraag kun je stellen mbt Mazraoui. Maar voor Danilo ligt het anders, die heeft geen speeltijd en snapt dat ie naar een kleinere club moet om wat van zijn carriere te maken.

Mazraoui is een bijzondere eigenheimer die niet model staat voor alle andere spelers. Hoe hij 100% opgroeit in NL, plat Amsterdams spreekt en met een stalen gezicht voor Marokko kiest is al een rare keuze. Maar wel een prima speler, die het elders vast gaat maken, jammer dat Ajax er niets aan gaat verdienen. Beetje ondankbaar maar het gebeurt.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Tadic, Martinez, Timber, Antony liggen anders ook aardig lang vast nog.
+2/-0

4 maanden geleden
Ik vind het ook niet meer dan logisch dat die jongen er zo over denkt.
Hij heeft het gewoon niet gered bij Ajax, daar moet je als club af en toe ook rekening mee houden.
+1/-0

4 maanden geleden
Die Overmars maakt er wel een puinhoop van. En deze zit niet eens bij Raiola? De andere drie die Overmars gratis liet vertrekken zaten wel in zijn stal, wat ook wel heel erg te denken geeft. Zou eens wat mensen Overmars rekeningen laten bekijken want daar zit vast een commissietje aan vast.

Buiten de Covid jaren brengt Overmars al jaren geen geld meer in het laatje en verdampt de financieel goede positie als wolken voor de zon. De man heeft een schop onder zijn kont nodig of moet eens wat anders gaan doen.
+4/-5

 
reactie verwijderd

 
4 maanden geleden
Gebeurd niet heel vaak dat je iets leest met zoveel onzin in een paar regels, best knap eigenlijk ;-)
+3/-0

4 maanden geleden
Ajax had toch ene Hamstra overgenomen van Heerenveen?
Hij zou Overmars met zijn werkzaamheden ontlasten zodat het niet meer zou voorkomen dat grote talenten vergeten wordt op tijd contracten aan te bieden?
Het komt nu toch wel érg regelmatig voor dat spelers hedentendage zo kunnen verkassen zonder transfersom te ontvangen.
+1/-1

4 maanden geleden
Danilo is gewoon niet goed genoeg om eerste spits te worden bij Ajax. Hij is simpelweg niet constant genoeg. Daarnaast is het een echte 4-4-2 spits, geen 4-3-3. Ik snap vanuit Danilo dat hij niet wil bijtekenen. Ajax heeft eerst Haller aangetrokken en vervolgens Brobbey gehuurd. Hij is dus geen tweede spits maar derde. Overmars maakt echter wel de fout om hem niet op tijd te verkopen. Er moet een duidelijk beleid worden gecommuniceerd naar spelers: loopt je contract nog korter dan 1,5 jaar? Dan moet je voor de komende transferperiode bijtekenen of dan moet je worden verkocht. Loopt je contract binnen het jaar af? Dan speel je niet meer, niet bij Ajax 1 maar ook niet bij jong Ajax. Het is de enige manier om druk te zetten. Het is aan Marc om contracten op tijd te verlengen. Ik zou zeggen start daar 2 jaar mee voordat het contract afloopt.
+1/-2

4 maanden geleden
Gewoon 1,5 jaar voor einde contract onderhandelingen beginnen dan heb je een half jaar de tijd en lukt dat niet dan met het laatste contractjaar verkopen. Te beginnen met Gravenbergh.
+2/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.570 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

adidas ajaxshirt alvarez andy beeldmerk benfica blind brobbey constatering donpedro fier haller heracles iceman jcdebest kenmerkende kiki kledingmerk koen lidus maatstaf marek ontwerp sangare solo spelbos suarez symboliek tadic zlatan