Transparent
Inloggen
Sluiten

Noussair Mazraoui: ‘Kans dat ik bijteken is nihil, misschien vijf procent’

23 januari 2022 17:53

Volgens ESPN-verslaggever Vincent Schildkamp speelt Noussair Mazraoui wekelijks als een soort van ouderwetse rechtsbinnen. Hij kreeg alleen in Eindhoven weinig kansen om zich in te schakelen, PSV schermde hem goed af. “Tot op een paar momenten na”, zegt de matchwinnaar, “En dan moet je er staan.”

Vervolgens maakte hij dus de luid bejubelde 1-2. “Ik wist dat ik met links moest gaan schieten, anders zou ik mijn kansen verkleinen. Ja, er was een moment aan de zijlijn, dat is me niet ontgaan. Dat maakt mijn goal echter niet lelijker toch?”
Over de wedstrijd. “Het was een vechtwedstrijd. Een duel waar je geen slechte aanname kon hebben want dan zat er meteen iemand bovenop. Dat resulteerde vervolgens in nog meer balverlies, er was geen ruimte voor slordigheden.”

Over zijn toekomst was hij vervolgens, eigenlijk voor het eerst, ineens erg duidelijk. “De kans dat ik nog bijteken is nihil. Zeg maar vijf procent. Je moet het nooit uitsluiten maar….”




Tags

bijteken mazraoui balverlies bejubelde espn lelijker matchwinnaar ouderwetse rechtsbinnen resulteerde schermde schildkamp slordigheden vechtwedstrijd zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht