Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ryan Gravenberch lijkt na dit seizoen te vertrekken bij Ajax'

22 januari 2022 00:23 - Marca.com
Foto: Pro Shots

"Ryan Gravenberch lijkt na dit seizoen te vertrekken bij Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Marca wijst alles erop dat Ryan Gravenberch na dit seizoen gaat vertrekken bij Ajax. De middenvelder zou bij Real Madrid op de lijsten staan als enorm talent, maar het heeft er alle schijn van dat Gravenberch eerst een tussenstap zal maken naar een andere club. Gravenberch heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2023.

Meer op Marca.com
Discussieer mee op de forums


Tags

gravenberch madrid marca tussenstap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Voor de zoveelste keer herhaling van zetten bij een speler die de pizza's bij Raiola haalt. Op zich jammer maar Ryan lijkt er ook met het hoofd ook al veel mee bezig te zijn want zijn prestaties zijn dik onder de maat dit jaar in verhouding met het talent wat hij wel degelijk heeft.
Cashen dus maar wat er te cashen is en doorschakelen naar Kudus of Klaassen.
+8/-0

1 jaar geleden
Te vroeg en onverstandig. Het geeft weer aan dat Raiola totaal niet geïnteresseerd is in zijn spelerscliënten al roept hij het continu. Het automatische piloten verhaal van big business. Daar is Mino de beste in.

19 jaar en de vraag is dan word Gravenberch de volgende Brobbey retourticket op huurbasis?
+3/-0

1 jaar geleden
Prima joh. 30 miljoen cashen en door.
Je ziet het zelfs aan Frenkie de Jong/Ziyech en vd Beek hor moeilijk het is.
Gravenberch gaat het nu nooit redden. Ben er niet rouwig om. Halen wij Donny terug, 4 klasse beter.
+7/-0

1 jaar geleden
Ga maar weg Gravenberch.
Voor jou tien anderen.
Scheelt weer salaris.
+3/-1

1 jaar geleden
Domme jongen als dit waar is.... Zijn vriend Brobbey is net met hangende pootjes terug en ander slachtoffer van Raiola staat 1 veld verder met 20 kilo overgewicht en carrière naar de knoppen te hopen op de genade van Ajax en de liefde van Vaantje.
+5/-0

1 jaar geleden
Volgens buitenlandse kranten vertrekken jaarlijks al onze spelers. Valt in de praktijk reuze mee.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat klopt op zich wel tenzij ze bij Raiola zitten want dan gaan ze bijna allemaal de deur uit.
+3/-0

 
1 jaar geleden
De praktijk is vooral dat de kranten vol moeten en verkocht moeten worden.
De inhoudelijke waarheden zijn ondergeschikt.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Hear hear en wie weet? Ik kijk er niet van op als er partijen zijn die er belang bij hebben,dat een bepaald gerucht word gecreëerd om er zelf beter van te worden.

Als zaakwaarnemer is het in dat geval misschien handig om alvast een externe bron aan te boren die in de wereld brengt dat vijf grote clubs belangstelling tonen voor een speler die je onder je hoede hebt. Waar of niet? Wat kan het schelen? Er gaat per slot van rekening dermate veel geld in om dat het een aantrekkelijk scenario zou kunnen zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Er zijn allerlei opties, om allerlei geruchten, om allerlei redenen de wereld in te brengen.
+1/-0

1 jaar geleden
Mijn favoriete speler is hij nooit geweest en ik snap niet dat hij zoveel krediet krijgt bij Ajax. Ik zal hem niet missen bij Ajax. Hij gaat het nooit redden in het buitenland. Alleen weet hij dat zelf nog niet.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ja, bijvoorbeeld Klaassen voor Gravenberch, worden we sterker op toch?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Mijn favoriete spelers is het tot dus ver ook niet. Dan heb ik meer met Antony, Tadic, Mazraoui, Martinez.

Dat Mazraoui weg wil valt nog uit te leggen. De verklaring die hij gaf vond ik redelijk en begrijpbaar. Het is alleen jammer dat een dergelijk kwaliteit gratis de deur uitloopt en zie ik als een miscalculatie van de directie. In dit geval; Overmars is de naam.

Situatie Gravenberch ligt net ff anders. Dan hebben we het over een 19-jarige die al weg wil en dan klopt er iets niet. Wil Ajax des te meer richting de Europese top klimmen? dan word het noodzaak dat Ajax er voor gaat zorgen dat 19-jarigen uit de eigen jeugd niet per direct weg willen.

En dan heb ik het in dit geval over een speler die zijn taken naar behoren uitvoert maar nog niet zo sterk en goed bezig is dat hij het verschil kan maken. Nogmaals 19 jaar oud en in zijn positie word het lastig onderhandelen.

Een salarisverhoging ala Tadic zit er wat mij betreft in maar dan kan Ajax voor het zelfde geld eisen dat hij zijn sport iets wat professioneler gaat oppakken.

Elders meer geld verdienen kan maar zoals hij voetbalt gaat geld bij deze niks oplossen. Dat gebeurd op het trainingsveld. Dat hoef ik niet verder uit te leggen als je gisteren weer zag hoe hij op doel schoot. Wat dat aangaat verwijs ik die discussie liever door richting de Toekomst - afdeling focus & techniek, boekdelen.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik hoop dat Ajax bij alle toekomstige onderhandelingen benoemt dat je geen banden met Raiola mag hebben. En als je die wel hebt, je niet welkom bent bij Ajax. En Gravenberch? Daar horen we nooit meer wat van.
+1/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Volgens Bild ligt Raiola al enige weken op de IC in een ziekenhuis in Milaan met een longziekte. Ik ben benieuwd wat voor gevolgen dit heeft. De onderhandelingen over Haaland zijn naar verluid stilgelegd.
Natuurlijk wens ik hem een voorspoedig herstel toe.
+1/-0

1 jaar geleden
Die dikke pad raiola ligt momenteel op de IC toch? Lekker daar blijven.
+1/-2

1 jaar geleden
Tijdje banken of tribune zitten, en dan naar NAC of Emmen; het is erg voorspelbaar.
+3/-0

1 jaar geleden
Zelfde traject als Tete, Vd Wiel, Van Rijn, Kluivert, Donny etc. Geen medelijden, financieel klaar, echte topper wordt t toch ook bij Ajax niet, al laat ik me graag verrassen door het tegendeel.
+2/-0

1 jaar geleden
Kan me niet voorstellen dat Ryan weg wil. Hij is niet achterlijk.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey bergwijn blind brobbey conceicao delcampo elsimao emmen eredivisie eringa feyenoord hag heitinga jcdebest johnny jong kaplan kiki nederland pier positioneel rulli rvc sanchez sar schreuder sjakie tadic wijndal