Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Dit soort wedstrijden worden op details en mentaliteit beslist'

21 januari 2022 17:34

Op de persconferentie van vrijdag gaf Erik ten Hag aan zijn strijdplan voor de Topper al klaar te hebben. "Wedstrijden tegen een bepaalde tegenstander, een bepaalde trainer, daarvoor maak je een plan en dat is gebaseerd op je kracht, maar ook het camoufleren van je zwaktes en het neutraliseren van de sterkte van je tegenstander", aldus Ten Hag. "Dat zijn dingen waar je rekening mee houdt en daar probeer je op in te spelen met één doel: om de wedstrijd te winnen."

De trainer ging verder: "Dit soort wedstrijden liggen altijd dicht bij elkaar. Het wordt op details en mentaliteit beslist. Wij moeten zorgen dat we zondag goed zijn, dat hebben we zelf in de hand."

Dat Ajax in Amsterdam nog met 5-0 wist te winnen, zegt volgens Ten Hag helemaal niks over zondag. "Op die dag was de vorm van de dag van Ajax beter", zo gaf hij aan.




Tags

hag neutraliseren strijdplan topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos