Transparent
Inloggen
Sluiten

Matchwinnaar Sonck opgetogen over winst en doelpunten

1 oktober 2003 22:57

Sonck liet na afloop weten sowieso al blij geweest te zijn dat hij mocht beginnen tegen zijn landgenoten. "En als het dan zo verloopt dat je na 10 minuten de eerste bal die je krijgt al binnenschiet, dan is dat fantastisch. Ik wordt steeds beter. Dit is eigenlijk mijn niveau dat ik kan en moet halen. Mijn kwaliteit is als ik in de zestien kom. Van de rechterkant moet je daar wel extra meters voor lopen, maar dat ligt me beter als een statische spitspositie."

De tweede goal was op randje van buitenspel. "Ik zag Sneijder kijken en ging gewoon binnendoor. Dan moet je enig geluk hebben dat de bal goed komt en die kwam prima." De spits van Ajax keek al met plezier vooruit naar het te woord staan van de Belgische pers die de afgelopen maanden behoorlijk kritisch was geweest richting zijn persoontje. "Als het goed gaat is alles positief, maar als het minder gaat dan krijg je een mes in de rug."




Tags

sonck matchwinnaar opgetogen binnendoor binnenschiet landgenoten persoontje verloopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte berghuis bergwijn betrouwbaarheid bravo brobbey elsimao farioli gorter hag hato henderson hlynsson kiki lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja