Transparent
Inloggen
Sluiten

Devin Plank over de erehaag: 'Een mooi moment, wel leuk'

20 januari 2022 23:35

Voor Devin Plank, speler van de tegenstander van vandaag, was 2021 een moeilijk jaar. Er namelijk een kwaadaardige tumor bij hem vastgesteld. Na ingrijpende behandelingen was hij er vandaag toch bij. Zijn trainer gunde hem een invalbeurt waarna zowel de spelers van Ajax als (uiteraard) die van Excelsior Maassluis hem met een heuse erehaag ontvingen.

"Een mooi moment, wel leuk", zegt hij opvallend nuchter tegen verslaggeefster Fresia Cousino Arias, "Ik denk dat het morgen komt, heb nu nog teveel gezonde spanning in mijn lijf."

Het was nog spannend of hij er echt in mocht. "We hadden al vier keer gewisseld maar uiteindelijk kwam het er toch van. Nu ga ik de komende tijd hard trainen, zowel in de sportschool als op het veld. Hopelijk mogen we weer voetballen, dat is beter dan op de bank hangen."




Tags

devin erehaag plank arias cousino excelsior fresia gunde kwaadaardige lijf maassluis nuchter ontvingen sportschool tumor verslaggeefster

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal