Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax dicht bij komst van Mohamed Ihattaren'

20 januari 2022 12:37 - ESPN
Foto: Pro Shots

"Ajax dicht bij komst van Mohamed Ihattaren"; image source: Pro Shots

ESPN meldt dat Ajax dicht bij het aantrekken van Mohamed Ihattaren is. Ajax nadert een akkoord met Juventus over een huurperiode tot het einde van dit seizoen waarbij ook een optie tot koop wordt bedongen. Indien die optie gelicht wordt zal Ihattaren een contract voor vier seizoenen gaan tekenen in Amsterdam.

De Telegraaf meldt dat er juist is gesproken over een huurperiode van anderhalf jaar. Ihattaren heeft al een heel positief gesprek gehad met Erik ten Hag, terwijl Marc Overmars heeft gesproken met zaakwaarnemer Ali Dursun.

Meer op ESPN
Tags

ihattaren huurperiode ali dursun espn hag juventus overmars telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Haha, heb dit altijd geroepen gewoon proberen!! Is het niks slijt je hem weer, pakt die zijn niveau weer op heb je goud in handen.
Nu even popcorn en cola pakken en genieten op calimero netwerk.
Gouden zet van Ajax
+17/-2

 
2 jaar geleden
Heerlijk!

Dit soort op arrogantie gebaseerde optimisme is wat onze club en de fans zo mooi maakt.

Toch nog een supporter die er helemaal hetzelfde over denkt als ik.

Mijn dag kan niet meer stuk!

Heel mooi geschreven El Nico en ik wens je alvast een fijn weekend!

PS.

Wat zeg je ervan als we die calimero's met 3-0 of 4-1 van het gras maaien?

(Snap je 'm, gras en maaien?)

😁😉😎👍
+5/-2

2 jaar geleden
Hoelang duurt de huurperiode bij Sampdoria?

Ihattaren komt bij Sampdoria niet aan spelen toe en verwijdt dit aan Sampdoria zelf, net als bij PSV. Het ligt nooit aan hemzelf. Ik zie het niet in hem.
+3/-1

Dit 'beleid' begint met de week krankzinniger te worden :I
+4/-10

2 jaar geleden
Kijk, dit is dan wel weer inventief van onze TD. Bergwijn voor de bank voor 25 miljoen of deze patient uitproberen. Mocht het niet lukken, geen nood aan de man, we hebben Tadic, Antony, Berghuis, Daramy al voor de vleugels. Okay Berghuis speelt nu vaak op 10 maar zijn laatste goede wedstrijd is ook al weer maanden geleden. Eens een buitenspeler...

En als er een man is die hem weerman het voetballen kan krijgen is het ten Hag wel. Ook leuk als ze het nog even afronden voor het weekend en de wedstrijd tegen PSV :)
+12/-1

 
2 jaar geleden
Antony en Berghuis zijn geen opties voor links (anders zou ten Hag ze daar al speeltijd hebben gegeven) en Daramy heeft aanpassingsproblemen of een gebrek aan kwaliteit. Dan moet je hopen dat er niks met Tadic gebeurd want anders kun je 16-17 jarigen uit Jong Ajax op gaan stellen in de CL.

En nee, Ünuvar is geen linksbuiten, ze zijn bij Ajax gewoon te laf om hun beste jeugdspelers in de as te zetten zoals eerder ook al met Nouri het geval was.
+3/-6

 
2 jaar geleden
Ongelooflijk inderdaad dat Naci op linksbuiten wordt gezet. Snap daar helemaal niets van.
Aangezien de linksbuiten van Ajax tegenwoordig meer een linkerhalfspace artiest is zijn er nog wel meer opties dan welke jij noemt. Kudus bijvoorbeeld.
+2/-0

2 jaar geleden
Tja, je kan er inderdaad geen buil aan vallen.
Krijg je hem aan het voetballen ben je spekkoper .. is het niks dan heeft het weinig gekost.
+8/-0

2 jaar geleden
Volgens mij gaat het in eerste instantie om huur. Ik denk niet dat dit wat gaat worden maarja weinig risico denk ik.

Off-topic. Voor geïnteresseerden, losse kaarten voor Benfica uit zijn gewoon hier te koop: https://www.voetbalreistips.nl/benfica-ajax-tickets/link
+5/-0

2 jaar geleden
Eigenlijk kon je zoiets wel verwachten nadat bekend werd dat Vanenburg zijn personal coach is. Die zal wel positieve feedback gegeven hebben aan de staf van Ajax.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Juist en ik had al zo'n vermoeden. Vond het namelijk al bijzonder dat hij samen met Gerald Vanenburg op de grasmat van het olympisch stadion was gesignaleerd.
+3/-0

Ik neem aan het eerste half jaar enkel in jong Ajax om zich te bewijzen.
Fysiek, mentaal, disciplinair hij moet er nog heel wat op een rijtje krijgen. ​
Kijken we daarna veder of we hem definitief overnemen, het is wel een type speler die wij momenteel niet in de selectie hebben.
Hij kwam echt als een komeet, een technisch begaafde speler waar wij zo van houden, zat wat dat betreft al bij de verkeerde club.
Hij zal in ieder geval een stuk minder kosten dan 2 jaar geleden, als we hem toen voor 20 miljoen bij de boertjes hadden gekocht had iedereen het geweldig gevonden.
Overigens dachten ze toen zelf dat hij wel 50 miljoen op ging leveren.
+4/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
'Fysiek, mentaal, disciplinair'

Dan zit je bij Ajax goed. Stuk voor stuk jongens van de straat.
Denk dat ze bij PSV hier meer moeite mee hebben, speciaal Roger Schmidt.

Mocht Ajax met Ihattaren in zee gaan? Is hij zo 2 a 3 maand verder om conditioneel op peil te komen en dan ontbreekt het aan veel wedstrijdritme. Denk dat hij pas 100% fit en inzetbaar is tegen de tijd dat de voorbereiding van het nieuwe seizoen achter de rug is.
+1/-0

2 jaar geleden
Uitstekend. Ten Hag kan goed met dit soort karakters omgaan en de begeleiding bij Ajax is sowieso veel beter dan in Italie. Komt goed met deze jongen en wie weet hebben we er zelfs nog wat plezier aan.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ben alleen bang dat Ten Hag na dit seizoen weg is...

Zal dit seizoen niet meer wedstrijdfit worden, dus blijft een gok en z'n verleden speelt niet in z'n voordeel.
+2/-0

2 jaar geleden
Dit wordt zo'n jongensboek..let maar op! ;-)
+3/-0

 
2 jaar geleden
Dat die uiteindelijk voor 30 miljoen verkocht gaat worden?
+2/-0

 
2 jaar geleden
En als het dan inderdaad doorgaat, voor het weekend, zou ik hem mee nemen naar Eindhoven. En bij 0-3 of meer in ieder geval laten warmlopen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Haha, alleen jammer dat er geen publiek aanwezig is.. Had ie anders aardig wat rondvliegende eiPhones verzameld.
+1/-0

2 jaar geleden
Het proberen waard.
Dit is binnen proporties.
Het verschil is daar.
Ihattaren versus Bergwijn.
Van de bank - op de bank.
+1/-0

2 jaar geleden
Een gok, dit heeft niets met structureel beleid te maken.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Zeker, ik gok ook wel eens in het casino -:)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dit gekloot van Overmars is wel structureel.

Om kampioen te worden heb je spelers nodig die vanaf afgelopen weekend speelklaar zijn. En niet vanaf komende herfst.
+4/-2

2 jaar geleden
Kudus en Klaassen zullen zich wel zorgen maken. Zij hebben er een concurrent bij. Ihattaren is eigenlijk een perfecte speler voor Ajax, mits fit. Een technische aanvallende middenvelder, met een steekpass en scorend vermogen. Een jaar geleden werden de vergelijkingen met Zyech gemaakt. Hij zal dit voelen als zijn laatste kans om op het hoogste niveau te komen en kan dit doen in zijn thuisomgeving. Daarnaast heeft de media hem volledig afgeschreven. Hij kan tegen zijn concurrent (en tevens oude club en trainer die hem had afgeschreven) zijn gram halen. Genoeg motivatie lijkt mij? Ik gok dat hij in maart fit op het veld zal staan. Voor Ajax is dit een risicoloze investering die enorm goed kan uitpakken.
+1/-0

2 jaar geleden
Zeker welkom, denk echt dat ze hem bij Ajax weer aan het voetballen krijgen. En als ze hem voor dik geld verkopen zijn ze in eindhoven zuur. Ook voor de neus van utrecht weghalen kan me wel bekoren.
+3/-0

2 jaar geleden
Je kan wel denken wat is dit nu weer voor een gok , maar elkespeler die je haalt of zelfs in de jeugd heb, en je denkt die kan het wel halen is een gok er is niets zeker ook niet als je bv Haaland zou halen is het eeen gok, lach lach.
+1/-0

2 jaar geleden
Dit is een briljante zet van Ajax. Ik heb altijd gehoopt dat Ajax deze jongen zou aantrekken, want hij kan weergaloos voetballen,maar het is ook nog een ruwe diamant. Ihattaren heeft denk ik een coach nodig, die vertrouwen in hem heeft en toont, maar ook goed met hem communiceert. Verder zijn er in de selectie een paar spelers nodig, die zijn respect afdwingen en van wie hij het accepteert als ze hem op zijn plek zetten. Ik denk dan in de eerste plaats aan Tadic en Blind.
Natuurlijk heeft Ihattaren zelf ook fouten gemaakt, maar die jongen is ook echt door een kl*te periode gegaan na het overlijden ban zijn vader. Ik vind het niet zo raar als iemand daar helemaal van ondersteboven is, zeker niet op die leeftijd.
Het risico voor Ajax is laag als de huursom beperkt is en de optie tot koop een beperkte overnamesom bevat. Ihattaren zal er toch ook op gebrand zijn om een sportieve comeback te maken?
+6/-1

2 jaar geleden
Ik ben nog steeds fan van deze jongen. Bij Ajax zal hij helemaal opbloeien en laten zien waarom ik hem graag allang bij Ajax had willen zien spelen.
+7/-0

2 jaar geleden
Brobbey, Ihattaren... Ajax is een garage waar kapotte spelers gerepareerd worden!
+4/-3

 
2 jaar geleden
Zet daar Frenkie de Jong ook maar bij ! Ook geen schim meer van zijn Ajax tijd !
+2/-0

 
2 jaar geleden
Plus De Ligt, Ziyech, Van de Beek, Dest , ...
+5/-0

 
2 jaar geleden
Ook Berghuis hebben ze gerepareerd. Pakt zelfs geen gele kaarten meer, laatst staan rode.
+5/-0

2 jaar geleden
Nu Ajax hem wil hebben verwacht ik dat Juventus ineens moeilijk gaat doen. In ieder geval zal er aardig wat centjes op tafel moeten komen. Of een doorverkooppercentage va n 30-50%.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk van niet, ze weten dat ze er op dit moment niks aan hebben ! Misschien wel blij ,als ze hem kunnen slijten ergens ! T wordt een hele klus, maar misschien werkt het deze keer!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het mij verbazen als ze moeilijk doen.
Nu is hij geen cent meer waard. Via Ajax kan dat mogelijk veranderen.

Ik zou juist als Ajax zijnde 'moeilijk doen'. Dat als ze van lood & oud ijzer goud weten te maken, ze een aanzienlijk deel van de goudprijs vergoed krijgen.
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis boomen branco elsimao farioli forbs godts halven hato henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst