Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Ook Barcelona informeert naar Nicolás Tagliafico'

18 januari 2022 13:13 - TyC Sports
Foto: Pro Shots

[Update] "Ook Barcelona informeert naar Nicolás Tagliafico"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Nicolás Tagliafico deze maand nog wil vertrekken bij Ajax. De linksback is zijn reserverol beu en zijn zaakwaarnemer heeft dinsdag dan ook een gesprek met de clubleiding van Ajax. Napoli en Olympique Marseille zouden beiden Tagliafico willen huren. Met Tagliafico zouden afspraken zijn gemaakt onder welke voorwaarden hij verkocht zou mogen worden.

Tagliafico is bang voor zijn plek in de nationale selectie van Argentinië. Zijn basisplaats raakte hij afgelopen maanden al kwijt en hij vreest voor het WK in Qatar indien hij de komende maanden niet vaker in actie komt. Dit seizoen startte hij pas drie keer in de basis.

Update 13:13: Volgens het Argentijnse TyC Sports heeft ook Barcelona geïnformeerd naar de mogelijkheden om Nicolás Tagliafico deze transferperiode over te nemen voor Ajax. Voor Ajax is echter alleen een directe transfer bespreekbaar, maar ze zouden genoegen nemen met een transfersom van 7 miljoen euro.

Meer op TyC Sports
Tags

tagliafico barcelona informeert argentinie bespreekbaar beu marseille napoli qatar tyc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik vindt ook dat deze jongen een beetje verkeerd is gebruikt. Hij hoort wel degelijk in het elftal thuis. Misschien dat hij daarom ook iets meer onzeker is geworden . Niet weg laten gaan en laten voetballen
+3/-0

2 jaar geleden
Inderdaad Tagliafico is te begrijpen.
Echter gezien de andere linksbackmogelijkheden en de ontwikkeling daarachter is de handelwijze van Ajax óók te begrijpen.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Welke ontwikkeling erachter bedoel je Fen? Doel je op Rensch?
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Dat krijg je dus als je altijd maar met dezelfde elf begint. Spelers als Nico en Klaassen krijgen daar genoeg van op een gegeven moment.
Op zich functioneren deze elf misschien wel het beste als alles goed functioneert. Als je echter een ontevreden bank krijgt die helemaal uit vorm raakt en een basis die tegen de kleintjes regelmatig punten laat liggen door gemakzucht doordat ze toch altijd spelen dan gaat die vlieger niet meer op. Onder aan de streep heb je dan minder punten als dat je vooral deze twee spelers regelmatig laat starten tegen die kleintjes. Vandaar ook de tweede ipv de eerste plaats op de ranglijst terwijl het doelgemiddelde laat zien dat we twee klassen beter zijn.
Zondag mochten er ook weer drie spelers in bij een 0-3 voorsprong en Nico mocht pas na 82 minuten invallen. Vernederend voor hem en totaal onnodig omdat we vijf keer mogen wisselen.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Mee eens. Ten Hag had met gemak vaker kunnen rouleren.
+1/-0

2 jaar geleden
Wat mij betreft hadden ze beter kunnen rouleren met Martinez, Blind en Nico voor linksachter en linkscentraal. Nu heb je dus 2 spelers, Blind en Martinez die veel gespeeld hebben en 1 niet. Rouleer je dan spelen ze alle drie en hebben ze alle drie meer rust. Ik hoop dat ze dit nog kunnen bespreken met Nico, maar ben bang dat hij er al klaar mee is.
+3/-0

2 jaar geleden
Goed nieuws voor Nico, donderdag staat die weer in de basis.
+1/-0

2 jaar geleden
Logisch, die jongen moet ook gewoon spelen.
Zonde dat hij op het tweede plan is geraakt, geweldige drive en motivatie.
Ik ga hem wel missen als hij weg is maar het is gewoon logisch.
+4/-0

2 jaar geleden
Nico en Klaassen worden als oud vuil behandeld. Geef die gasten vaker speeltijd. Ook gewoon basis zetten, seizoen is lang zat.
+4/-1

 
2 jaar geleden
Oud vuil vind ik wel meevallen. Het zijn profs en op dit moment kiest de trainer voor 11 anderen wat prima te verdedigen is. Ze zijn beiden absoluut basis-waardig, maar dat is op dit moment de situatie bij Ajax, dat er wel 16-18 basisspelers zijn.
Ik ben ook fan van Nico (en Klaassen) en vind het zonde dat ze niet meer spelen, maar dit hoort er helaas bij.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik vind Nico ook een topper, maar op basis van zijn speeltijd voor kerst maakte hij nou niet bepaald aanspraak op een basisplaats. Beetje hetzelfde geval als met Neres. Hoog tijd dat hij vertrekt maar ik snap wel dat Ajax daar niet blij mee zou zijn, want bij wat blessures is het wel lekker om hem achter de hand te hebben.
+2/-0

2 jaar geleden
Nico heeft de eerste 2 jaar prima gepresteerd zowel in de eredivisie als Europees. Hij heeft toen aangegeven een volgende stap te willen maken ( net zoals meer spelers ) een aantal heeft een mooie transfer gemaakt. ( de Ligt, de Jong , ea zelfs Dest ) voor Nico heeft zich geen club gemeld waar hij graag naar toe zijn gegaan. Geen mooie droomtransfer. De afgelopen 2 jaar hebben Corona daar ook niet aan meegeholpen. Ik vond dat terug te zien in zijn spel. Hij voetbalde met te veel frustratie. Het absolute voorbeeld was de wedstrijd waarin hij rood kreeg voor een belachelijke overtreding. Hierna is hij amper meer opgesteld. Vervelend voor hem , maar ook vervelend voor Ajax.
+2/-0

2 jaar geleden
Gezien de situatie is 7 miljoen euro een goede deal. Een ongelukkige Tagliafico is toch meer onzorgvuldig in zijn acties dan een betrouwbare kracht. Te vaak een steekje los op het veld, wat nog net ging toen hij nog wel gelukkig was. Ik denk dat het voor iedereen het beste is als hij vertrekt. Onderschat niet het verschil tussen een gelukkige en een ongelukkige speler. Wie zou Ajax als vervanger nog kunnen regelen in de tussentijd? Dat is wel belangrijk.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Gezien de situatie slaat 7 miljoen nergens op. Ajax is geen tweederangs club of zaak in de opheffingsuitverkoop onder het motto alles moet weg...

Gewoon vanaf 20 miljoen bieden, graag of traag. Ajax is landskampioen en overwinterd sinds jaar en dag in de CL. Dat kan Barcelona niet navertellen. Voor de uitverkoop kijken ze ergens anders maar, maar niet meer bij Ajax.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Zijn leeftijd en reserverol spelen een rol in het bedrag. Ook het feit dat hij ongelukkig is. Als Ajax een veel duurdere maar ook veel jongere vervanger haalt, dan is dat niet zo verkeerd.
+1/-0

2 jaar geleden
Voor de vervanging is het onmogelijk iemand te vinden die beter is dan Nicolás èn maar €7 miljoen kost …
Derhalve domme actie om deze jongen a. Niet op te stellen en B. Om hem te laten gaan/verkopen .
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson