Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van der Maarel: ‘Ja, dan zijn zij te goed’

16 januari 2022 15:04

FC Utrecht-aanvoerder Mark van der Maarel berustte na afloop in de kansloze nederlaag. Hij had ook gezien dat zijn ploeg deze keer weinig had in te brengen. “We geven het in de eerste helft al weg denk ik”, zegt hij zuchtend, “We gaven niet thuis, verloren alle fifty-fifty duels. Dan kom je in omschakelmomenten en dan weet je dat zij heel goed zijn, te goed. Het was net-niet bij ons.”

Bij ESPN werd er nog nadrukkelijk gewezen naar het buitenspelmoment, halverwege de eerste helft. “Ja, daar word je moe van maar dat wil ik zeker niet als oorzaak aandragen voor onze nederlaag. Tegen Ajax weet je dat je 200% moet zijn om een kans te maken, anders zijn zij te goed.”




Tags

maarel aandragen berustte buitenspelmoment espn moe omschakelmomenten utrecht zuchtend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal