Transparent
Inloggen
Sluiten

Statement betaald voetbal: vanaf 28 januari weer publiek bij de wedstrijden

14 januari 2022 18:14 - Eredivisie CV
Foto: Pro Shots

Statement betaald voetbal: vanaf 28 januari weer publiek bij de wedstrijden; image source: Pro Shots

De clubs in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie hebben uitgehaald richting de overheid. Dat valt te lezen in een statement dat de Eredivisie CV naar buiten heeft gebracht. De clubs willen dat er vanaf 28 januari weer publiek is toegestaan bij de wedstrijden in het betaald voetbal. "Wij zijn altijd heel meegaand en coöperatief geweest, maar de rek is er uit", aldus het statement. "Keer op keer heeft het betaald voetbal aangetoond op een verantwoorde manier wedstrijden met publiek te kunnen organiseren: geen besmettingen, en goede en gedegen controles. Daar wordt in Den Haag weinig tot niets mee gedaan."

Mocht er vanuit de politiek geen toestemming worden gegeven is de volgende stap dat de stadions demonstratief open gaan. "Dit zijn we ook verplicht aan onze loyale supporters. Iedere club gaat hierover in gesprek met zijn burgemeester", zo wordt geschreven. "Het betaald voetbal wil gehoord worden! Wij willen ons altijd constructief opstellen en onderdeel van de oplossing zijn en blijven. Ook nu weer. Ook met Den Haag en de nieuwe minister voor sport."

Meer op Eredivisie CV
Tags

statement eredivisie besmettingen controles cooperatief demonstratief gedegen meegaand minister overheid rek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
T wordt steeds gekker

Onze regering is alle macht en ontzag kwijt
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ja, hoe zou dat nou toch komen. Je kan ze toch niet meer serieus nemen? Zelfs de burgemeesters nemen onze regering niet meer serieus.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik wil ook graag weer naar het stadion, maar “ geen besmettingen, en goede en gedegen controles” is gewoon niet waar met die rijen van bijna een uur voor de poortjes.
+2/-1

 
9 maanden geleden
En wanneer en waar hebben die "goede en gedegen controles" plaats gevonden sinds de Omikron-variant aktief is?!
+1/-0

9 maanden geleden
Belachelijk slecht statement. Het lijkt wel alsof de Eredivisie CV is gehackt door een 16-jarige.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alfred alfredo alvarez antony bassey beek bergwijn blind briljant brobbey conceicao driemanschap gae grillitsch hag jong kiki lidus napoli ocampos quido rensch rodytur sanchez schreuder tadic taylor timber vaart wijndal