Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax hoopt op huur van Andriy Lunin'

10 januari 2022 11:13 - Fichajes
Foto: Pro Shots

"Ajax hoopt op huur van Andriy Lunin"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer het Spaanse Fichajes is Real Madrid-doelman Andriy Lunin in beeld bij Ajax om na dit seizoen André Onana te vervangen. De 22-jarige Oekraïner wordt een grote toekomst voorspeld in Madrid, maar Ajax zou hopen om hem voor één of twee seizoenen op huurbasis over te mogen nemen. Na drie eerdere huurperiodes is Lunin voor het tweede seizoen op rij reserve keeper achter Belgisch international Thibaut Courtois.

Ook Benfica-doelman Odysseas Vlachodimos zou in beeld zijn bij Ajax. De 27-jarige international van Griekenland is bezig aan zijn vierde seizoen bij de tegenstander van Ajax in de achtste finale van de Champions League. Door zijn spel van de afgelopen seizoenen staat hij in de belangstelling van meerdere clubs.

Meer op Fichajes




Tags

lunin andriy huur madrid benfica courtois fichajes griekenland huurperiodes odysseas oekrainer onana thibaut vlachodimos voorspeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Huren = nee.

Brobbey is een voormalig jeugdspeler voor een noodsituatie (of hij dan de oplossing is is een tweede). Voor langere termijn moet Ajax altijd kopen en geen spelers opleiden voor de concurrentie. Willen ze dat toch dan trekken ze maar voor tientallen miljoenen de poeplap.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Kjell Scherpen werd gekocht maar heeft het niet gered, mede omdat ik vind dat hij nooit een eerlijke kans heeft gehad. Een keeper moet vertrouwen kweken en dat dat doe je door hem 10 wedstrijden te laten staan. Bij Pasveer is dat wel het geval geweest, mede door de hele keepers soap, maar laat wel zien dat hij gegroeid is.
Jay Gorter, is dit seizoen toch gekocht? Vorig jaar nog zo'n groot talent. Nog geen kans gehad.
Dan maar lekker huren.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Helemaal met je eens, Scherpen werd vanaf het begin al verguisd door een stel azijn zeikers (zonde) is Gorter het volgende slachtoffer?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Huren heeft ons veel gebracht in het verleden. Vergeet helden als Juanfran en Sanogo niet.
+2/-0

 
En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Isaac Cuenca, Bojan Krkic, Stanislav Lobotka, Niki Zimling... Atouba was wel de ergste geloof ik.
Doe maar niet, dat huren!
+2/-0

reactie verwijderd

2 jaar geleden (gewijzigd)
huren heeft ook niet mijn voorkeur. als je gelooft in gorter, koop dan unnerstall. prima keeper, 31 jaar, kan dus nog wel even mee, alleen meevoetballen is wat minder. ondertussen kan je gorter langzaam brengen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos