Transparent
Inloggen
Sluiten

Interview Brobbey | "Ten Hag zei: 'Het wordt tijd dat je thuiskomt'"

4 januari 2022 16:14 - Ajax TV




Tags

brobbey hag thuiskomt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Ik hoop voor hem (en Ajax) dat zijn terugkeer een succes wordt. Zo niet, dan zal deze hele actie nog harder worden afgeschoten. Het blijft naar mijn idee gewoon een krankzinnig verhaal met een heel slecht voorbeeld naar jonge voetballers die alleen maar op snel cashen uit zijn. En het zoveelste bewijs dat je daarvoor bij Raiola moet zijn.
+2/-0

2 jaar geleden
En ik herhaal het nog maar eens: een lompe, onhandige voetballer.
+3/-4

2 jaar geleden
Mooi dat hij terug is.
Goede regeling so far.
+4/-2

2 jaar geleden
Onmachtige noodgreep van T. D. en T. H. …
+1/-1

2 jaar geleden
Ik blijf het een groot talent vinden, dat hebben we gezien met zijn goals in Europa vorig jaar.
Maar gaat Ajax hem dan in de zomer voor 15+ miljoen terug kopen ofzo??
Of weten wij niet alles m.b.t optie tot koop ?
+4/-0

 
2 jaar geleden
Wanneer Brobbey het goed gaat doen, en dat hoop ik echt, gaat Leipzig hem verkopen. Helaas zal dat niet aan ons zijn,dat geloof ik niet.
+1/-0

2 jaar geleden
Voor Brobbey is t nu d’rop of d’ronder ! Eerlijk , heb niet veel vertrouwen in goede afloop! Deze jongen heeft teveel ego !
+2/-1

2 jaar geleden
Nou thuiskomen , hij is gehuurd voor een half jaar en in die tijd mag hij zich weer bewijzen en zijn marktwaarde opkrikken . Alleen gaat Ajax hier beter van worden ? Of Leipzig en Raiola ?
+3/-0

 
2 jaar geleden
Begrijpelijke vraag aquarius en voor de rest hoop ik dat het technisch hart hem zoveel kan meegeven dat hij veel gaat scoren. Aan zijn fysieke gesteldheid zal het in ieder geval niet liggen maar aan de bal mag het een stuk beter.

Ik geloof wel dat hij bij Ajax kan slagen. Mede omdat hij zelf al aangeeft blij te zijn om weer bij zijn oude voetbalvrienden te zijn. Wat dat betreft is de uitstap naar Leizpig geen slimme zet geweest, en mocht Brobbey bij Ajax slagen? Dan is het in eerste instantie aan hem wat zijn vervolgstap word, niet zozeer de keuze van een zaakwaarnemer, in dit geval Raiola.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afwijzing balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea conceicao derk dest elsimao engeland excelsior gaaei gisterenavond hato henderson kaplan kiki kroes liverpool lucht mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht