Transparent
Inloggen
Sluiten

'André Onana na dit seizoen definitief naar Inter'

4 januari 2022 13:38 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"André Onana na dit seizoen definitief naar Inter"; image source: Pro Shots

André Onana gaat zijn loopbaan na dit seizoen vervolgen bij Internazionale. Fabrizio Romano meldt dat de kampioen van Italië dit officieel heeft laten weten aan Ajax. Volgens de transferexpert had de doelman in juli al een akkoord bereikt met Inter. Onana is in Milaan inmiddels gespot nadat hij zijn medische keuring had ondergaan.






Tags

onana inter fabrizio gespot internazionale keuring milaan romano transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
OK, klaar. Was dit dan alsjeblieft het laatste bericht wat we over deze man mogen lezen hier? Ik ben bijvoorbeeld wel benieuwd welke aankopen Ajax in de 'winterstop' gaat doen. Of denkt Marc dat we de strijd om het kampioenschap wel gaan redden met de huidige selectie?
+2/-0

2 jaar geleden
Alsjeblieft kappen met berichten over deze charlatan. Hij heeft een jaar geleden al toegezegd bij die hyena's in Milaan. Vervolgens heeft hij er ook nog eens al die tijd over gelogen.

En lulverhalen opgehangen dat hij eventueel misschien etc....en ook in Barcelona heeft hij dat gezegd toen het over Barca ging. Bah bah.

Echt klaar mee.
+5/-0

2 jaar geleden
Van mij mag hij per direct vertrekken, pakken we in der geval nog een beetje salaris terug van een bankzitter.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Dat is juist het probleem. Hij wil niet tussentijds weg. Contract uitdienen en gratis de deur uit. Een echte broodvoetballer. In dit geval een broodkeeper.
+1/-0

2 jaar geleden
Onana heeft een spelletje gespeeld met Ajax zoals we eigenlijk al dachten. Deze ondankbare leugenaar per direct uit de selectie zetten aub. Zelfs als we hem nodig mochten hebben ivm blessures van Pasveer ofzo, dan nog niet meer gebruiken. Normaal kies ik altijd voor het algemeen belang en dus het sportieve, maar in deze kan ik dat echt niet meer. Miljoenen die Ajax misloopt,ondanks alle steun die hij kreeg,getuigt niet van enige vorm van fatsoen. Bedankt voor het goede presteren ,maar door dit is het stukken minder waard geworden voor mij.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Gorter maakt op mij een betere indruk in JA dan Onana destijds deed en heeft al meer ervaring dus dat durf ik wel aan als tweede doelman.
+2/-0

Net zo lang rondjes laten lopen op de Toekomst tot hij er kotsend bij neervalt. En dat dan iedere dag tot zijn contract voorbij is.
+5/-0

2 jaar geleden
Mooi, kunnen we dan nu iemand een paar plaspillen in zijn thee laten gooien en hem nogmaals richting dopingcontrole sturen. :)
+4/-0

2 jaar geleden
Pfff wat zonde dat zo'n keeper gratis weg loopt maar als Ajacied is het geen gemis
+1/-0

2 jaar geleden
Als Pasveer niet kan keepen keept Onana.
Gepikeerd zijn zolang nog wel is een kunst op zich.
Het interesseert Onana nogal dat de Ajax-supporters gepikeerd zijn.
Hij zal er geen dag van wakker liggen.
Als Pasveer uit zou vallen moet Onana keepen.
Ajax belang gaat boven gepikeerde supporters.
+1/-0

 
En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Nou, dacht het niet hoor. Zonder supporters geen Ajax. Maar daar gaat het hier niet om. Ik hoef die pipo niet meer op doel. Hoe vaak heeft Ajax niet geroepen dat spelers die niet bijtekenen niet meer worden opgesteld? En waarom is Gorter er dan bij gehaald? Stel je voor dat Onana PSV de winnende goal 'gunt'. Hoe professioneel en hoe betrouwbaar is die goser nog na al die vieze spelletjes? Ik lees nog even terug en meneer heeft een maand geleden en ooklanger geleden meer dan eens gezegd dat er niks speelt met Inter. Tsja..
+1/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Verscheen er niet vorige maand een artikel waarin Onana zei dat er niks speelde tussen hem en Inter? En wat blijkt nu? We zijn gewoon hard in ons ootje genomen door meneer. Eerst niet willen bijtekenen als dank voor de steun van Ajax en daarna ook nog eens liegen tegen iedereen dat er geen deal is tussen hem en die pizzakoeriers uit Milano. Wat mij betreft per direct uit de selectie zetten. Hij heeft ons weliswaar veel gebracht de afgelopen jaren maar Onana heeft nog meer aan Ajax te danken. Een relatie loopt altijd van begin tot eind en aan het einde is Andre enorm door het ijs gezakt. Jammer dat het zo moet eindigen maar dat heeft hij volledig aan zichzelf te wijten. Stank voor dank is wat we van hem krijgen. En dan durft iemand hier nog te verkondigen Ajax belang boven alles. Nou in dit geval zeker niet. Of je moet zelf gewend zijn om hard van achter genomen te worden en dat lachend te accepteren.
+5/-0

2 jaar geleden
Mochten we ooit weer eens met publiek spelen. Stel Onana op in een thuis wedstrijd en laat het publiek de rest doen. Daarna bij het grof vuil zetten deze vieze vuile ****
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal