Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Brian Brobbey keert op huurbasis terug bij Ajax

31 december 2021 16:32 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Brian Brobbey keert op huurbasis terug bij Ajax</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Ajax de terugkeer van Brian Brobbey bevestigd. De spits wordt voor een half jaar gehuurd van RB Leipzig. Vanaf 2010 speelde Brobbey bij Ajax, maar afgelopen zomer koos hij ervoor om zijn contract niet te verlengen en maakte transfervrij de overstap richting Duitsland.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars geeft uitleg waarom Brobbey alweer terugkeert bij Ajax. "Brian kent de club en weet wat hier van hem gevraagd wordt", aldus Overmars. "Voor ons was het van belang dat er een extra aanvaller kwam die direct inzetbaar zou zijn en dat is hij. We spelen nog op drie fronten en we zullen elke speler hard nodig hebben."

Meer op Ajax.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey overmars duitsland fronten leipzig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Blijft een uitermate merkwaardig verhaal.
+8/-0

 
2 jaar geleden
Dat kan je gerust stellen na dergelijke bokkensprongen. Na mijn idee is in dit opzicht Ajax [nog niet] zo ver dat het tot de Europese (sub)top behoort, waar ze naar toe willen.

Zie ook hoe vaag en onduidelijk het nu ook weer loopt met Mazraoui en Gravenberch. Dergelijke praktijken zie je bij Barca of Real niet. Ook niet in de Engelse top laat staat Duitsland, Bayern Munchen. Vooral de laatste is denk ik een schoolvoorbeeld hoe alles in alle rust goed plaatsvind. Lekker bezig zal ik maar zeggen
+2/-0

 
2 jaar geleden
Barcelona is nu niet bepaald een goed voorbeeld.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Ik had het dan ook des te meer over de laatste als schoolvoorbeeld, FC Bayern
+1/-0

 
2 jaar geleden
Die bokkensprongen zijn een gevolg van de financiele middelen.
De topclubs hebben veel meer geld en dus een betere onderhandelingspositie.

Daarnaast heeft Bayern ook een management met kennis van zaken. Zij komen niet uit bij middelmaat als Brobbey en Haller.
+5/-2

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
In financieel opzicht kan ik er idd ook niet om heen. Ajax heeft daar ook nog steeds mee te maken helaas. Maar ik had nog niet zo snel zien aankomen dat het uit kan lopen op een soepzootje rondom een aantal transfers deze ronde.

Kun je voor een gedeelte ook zaakwaarnemers bij betrekken denk ik. Geld ook voor Mino Raiola en zijn inkomsten zeggen mij verder helemaal niks. Als laatste wil ik ook niks cadeau krijgen uit deze hoek. Geld ook vanuit de andere hoek zo lang Ajax maar kwalitatief goede spelers blijft opleiden die er toe doen voor de spits positie, of het middenveld.

De opleiding staat bij deze boven de verkoopprijs. En wat dat aangaat zag ik onlangs bij Barcelona en Feyenoord een aantal interessante dingen gebeuren. Toevallig twee ploegen die het financieel niet al te makkelijk hebben maar met een aantal jeugdspelers alvast aangaven dat de jeugd de toekomst heeft. Nou Ajax nog and get ready https://www.youtube.com/watch?v=uyYMSa7_sWUlink
+1/-0

2 jaar geleden
Ik neem aan dat ie z’n zaakwaarnemer een kerstkaart heeft gestuurd dit jaar, hij is welkom, maar het was natuurlijk een briljante move om naar Leipzig te gaan.
+6/-0

2 jaar geleden
ik had die jonge altijd hoog zitten, roepen mijn hart ligt bij Ajax maar toch gratis de deur uitlopen. Jammer voor hem te hopen dat hij in januari direct scoort anders gaat hij waarschijnlijk een nog moeilekker half jaar te gemoed dan bij RBL.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Wie niet? Hij zat ook al sinds 2010 in de jeugdopleiding van Ajax. Met andere woorden, als je weet wat je in huis hebt? of zelfs even achterwege houd? Dan kunnen zowel de mensen die er mee werken, hetzij directie, daar goed op anticiperen. Alle tijd hiervoor maar te laat dus
+1/-0

2 jaar geleden
Wie kent het verhaal van Brobbey bij Leipzig? Drie keer ingevallen? Is het waar dat hij op de tribune zat?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Geen flauw idee maar oordeel niet te snel zou ik zeggen. Wat dat betreft was er destijds een pianist bij die in beginsel niet helemaal lekker bezig was, maar dan later weer wel,

Uiteindelijk weet je het maar nooit is mijn moraal van een verhaal

Ik wil in ieder geval dit nummer nog even meegeven aan iedereen. Een nummer die destijds werd gespeeld om eerder Nelson Mandele vrij te krijgen en laat het nummer maar weer spelen voor Desmond Tutu. Hymn to Freedom, en voor de rest de groeten aan alle Ajacieden, en andere voetballiefhebbers

https://www.youtube.com/watch?v=tCrrZ1NnCuMlink
+1/-0

2 jaar geleden
Na een interview gezien te hebben met Brobbey, had hij beter bij Leipzig kunnen blijven! Wat als de Afrika cup wordt gecanceld wegens Corona! Hij wint t nooit van Haller! Ik had iemand anders gezocht !
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos