Transparent
Inloggen
Sluiten

Antony koploper in Man van het Seizoen verkiezing

28 december 2021 11:57
Foto: Pro Shots

Antony koploper in Man van het Seizoen verkiezing; image source: Pro Shots

Nu de eerste seizoenshelft achter de rug is, is het tijd om de voorlopige balans op te maken. Na iedere wedstrijd kun je op Ajax.Supporters.nl jouw Man van de Wedstrijd kiezen en hier komt uiteindelijk een Man van het Seizoen uit. In het tussenklassement heeft Antony met 41,5 punten de eerste plaats te pakken. Hij blijft daarmee nipt boven Lisandro Martínez staan, die op een tweede plek staat met 40 punten. Steven Berghuis heeft de derde plek in handen met 37,5 punten.

De thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund is de tot nu toe best beoordeelde wedstrijd van dit seizoen. De 4-0 vernedering van de Duitse grootmacht werd beoordeeld met een 9,11.
Discussieer mee op de forums


Tags

antony berghuis dortmund martinez nipt tussenklassement vernedering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Knap hoe deze jongen het succes van de Olympische Spelen heeft doorgezet bij zijn club.
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson