Transparent
Inloggen
Sluiten

'Real Madrid meldt zich bij Mino Raiola voor Ryan Gravenberch'

27 december 2021 16:40 - El Mundo Deportivo
Foto: Pro Shots

"Real Madrid meldt zich bij Mino Raiola voor Ryan Gravenberch"; image source: Pro Shots

Onder meer het Spaanse El Mundo Deportivo meldt dat ook Real Madrid geïnteresseerd is in Ryan Gravenberch. De Koninklijke heeft zich zelfs al gemeld bij zaakwaarnemer Mino Raiola. Real Madrid wil volgend seizoen het middenveld gaan verjongen en Gravenberch wordt gezien als de ideale speler om die vacature te vervullen.

Eerder deze maand gaf Raiola al aan dat de onderhandelingen met Ajax over een nieuw contract stil liggen. De huidige verbintenis loopt over anderhalf jaar af. Eerder werd hij al gelinkt aan Juventus, terwijl volgens El Mundo Deportivo ook Barcelona belangstelling heeft.

Meer op El Mundo Deportivo
Discussieer mee op de forums


Tags

gravenberch madrid raiola deportivo mundo barcelona juventus verjongen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Zal je zien dat ze 15 miljoen EUR gaan bieden. Dat gaat hem dus niet worden. Ik denk dat Overmars moet inzetten op 30 miljoen EUR en dan zien we wel waar het schip strandt. Klaasen kan volgens mij prima op zijn positie spelen.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Hoe kom je bij 30M? Wat dacht je van 100M?
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Hij is op dit moment 25 a 30 miljoen eur waard. Niet meer. Als jij hem voor 100 miljoen EUR kan verkopen, be my guest :)

Hij had een enorme potentie maar speelt al 2 jaar (en vooral dit jaar) als een natte krant. Het moet er uiteindelijk wel uitkomen anders blijf je het eeuwige talent, beetje als Fisher waar je nu ook nooit meer iets van hoort. Doodzonde maar het is de harde realiteit van het topvoetbal. Ik hoop dat Gravenbergh het nog wel gaat redden maar hij ontwikkeld zich niet voldoende door om een stabiele speler voor de top te worden. Zijn wedstrijdmentaliteit lijkt ook ondermaats te zijn. Ik snap ook niet waarom Real zich nu meldt, zullen wel met een fooi aankomen want anders snap ik de interesse niet zo goed. Met alle respect voor Ryan overigens maar het is gewoon matig wat die heeft laten zien de afgelopen 2 jaar, en vooral dit jaar. Noem mij een basisspeler van Ajax die het dit jaar slechter doet. Volgens mij niemand. Beetje vergelijkbaar met Neres maar die is nu geen basisspeler.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Hij is duidelijk een zeer talentvolle middenvelder. Dat ziet heel Europa als hij met lange passen het middenveld oversteekt. Natuurlijk is op op zijn leeftijd nog wisselvallig, maar de potentie is heel duidelijk. Hij is daarom veel meer dan 30M waard en je zult zien dat Overmars er ook veel meer voor gaat krijgen.
+1/-0

5 maanden geleden
Real mag zich melden wat ze willen bij Mino, zullen toch echt gewoon bij Ajax moeten zijn, mogen ze daarna Mino sturen hoor ;-)
+3/-0

5 maanden geleden
Niet doen is er nog niet klaar voor. Staat op het moment stil met zijn ontwikkeling. Maar is wel goed. Dan gakpo bij psv halen ????????
+2/-1

5 maanden geleden
Sinds wanneer scout Real Madrid 'niet-scorende-middenvelders'?
+2/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Lekker belangrijk welke waanzinnig beleid Real voert.. Zolang de zak geld maar groot genoeg is om minstens een goede keeper, verdediger en spits te halen vind ik het prima. Gravenberch levert niet, loopt er ongeïnteresseerd bij en tegen de tijd dat hij evt. wel constant topniveau haalt loopt hij gratis uit zijn contract. Deze zomer verkopen.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Ik denk dat Madrid helemaal geen belangstelling heeft.
+3/-0

nieuws-redacteur 5 maanden geleden
Allemaal spel om hem niet bij te hoeven laten tekenen.
+5/-0

5 maanden geleden
Meteen doen.
Dit geweldige talent speelt al weken inspiratieloos en voelt zich te goed voor de Eredivisie.
Zal uiteindelijk dan op huurbasis voor Nice uit gaan komen.
+3/-0

5 maanden geleden
Gravenberch is op weg naar NAC via de bank van Real. Jammer hoor.
+1/-0

5 maanden geleden
Wordt een bankzitter, die straks t voetballen totaal verleerd is! Laat gaan voor een goede prijs!
+3/-0

 
5 maanden geleden
Dat zit er dik in. Gravenberch is er helemaal nog niet klaar voor om een dergelijke overstap te maken. Daarvoor komt hij nog te kort en ben je slechts 19 jaar. Bij Ajax worden veel van zijn fouten verbloemt omdat hij in een ingespeeld collectief speelt. Bij Real ligt dat anders. Het verwachtingspatroon in Madrid ligt dermate hoog dat als het een paar keer fout gaat, het scenario bankzitten al snel in werking treed alla Ziyech en Donny van de Beek.

Ik hoop dat zijn familie verstandig is en in deze fase een buitenlandse topclub afraadt, al begrijp ik dat zaakwaarnemer Riola er alle belang bij heeft dat zijn cliënten het liefst elk jaar een transfer maken.
+1/-0

5 maanden geleden
Bij een goed bod maar meteen doen want hij kan zich nu al niet meer concentreren om op een constant en goed nivo te presteren.Met dit transferverhaal wat alleen maar meer aandacht zal vragen zie ik dat ook niet meer veranderen. Weg gaat hij toch zoals alles weg gaat waar Raiola zich mee bemoeit. Gravenberch heeft veel potentie maar momenteel een dramatisch rendement.
Kudus of Klaassen kan hem prima vervangen. Ze hebben alle twee een hoger rendement qua goals, assists en ballen afpakken.
+4/-0

5 maanden geleden
Het rattenspel van Raiola is begonnen. Is natuurlijk onzin dit. Anders 25 miljoen pakken en de mazzel. Beter dan dit wordt het niet.
+3/-1

5 maanden geleden
Strik erom ..
+2/-0

5 maanden geleden
Kennelijk is Riola dus de werkgever van Gravenberch. Het lijkt me voor Real wat handiger als ze zich bij Ajax melden. Ze mogen zich niet eens bij Gravenberch of zijn zaakwaarnemer melden zolang hij nog een contract langer dan 6 maanden heeft.
+3/-0

5 maanden geleden
Als Ryan even via Google zoekt op Ihattaren, Mino Raiola en Juventus kan hij een snel en roemloos einde van zijn carrière voorkomen. Mijn inschatting....Ryan heeft geen Google!
+5/-0

5 maanden geleden
Misschien moet hij zelf eens goed nadenken wat het beste voor hem is. Is momenteel niet echt goed bezig en bij Ajax kan dit misschien nog maar denk niet dat het bij een andere club ook zo gaat zijn.
+3/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Voor een leuke prijs laten gaan. Meneer kan het niet opbrengen om tegen Heracles te voetballen en staat al tijden stil in zijn ontwikkeling. Is bovendien met Onana en Mazraoui de zoveelste speler van Raiola waarmee een vies spelletje wordt gespeeld. Wegwezen en nooit meer met een speler van Raiola in zee gaan.
+4/-0

5 maanden geleden
Real Madrid ?
Dat niveau wordt ook met het jaar minder.
Gravenberch naar Real ?
Na dit jaar verkopen. Wordt ook elk jaar minder.
Een écht talent neemt verantwoordelijkheid en wordt elk jaar beter.
Een écht talent heeft persoonlijkheid en bepaalt en niet zijn zaakwaarnemer.
Is voor hem blijkbaar nu al teveel gevraagd.
Voor Ajax is het het beste hem in de winterstop of uiterlijk eind van het seizoen te verkopen. Nu krijg je er nog wat voor en heb je in ieder geval de opleidingskosten er weer uitgehaald.
+3/-0

5 maanden geleden
Exact zoals je weet hoe het gaat lopen. Er is vermeende interesse van Madrid en Juventus. Uiteindelijk komen ze er “zogenaamd” niet uit deze zomer en tekent hij niet bij omdat het maar een jaar is.
o snel mogelijk afscheid van nemen graag en doorschakelen
+4/-0

5 maanden geleden
Ryan heeft duidelijk geen zin meer om bij Ajax ook maar iets goed te doen. Ik zou zeggen, verkopen nu, Veerman halen en Klaassen weer in de basis.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.570 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

adidas ajaxshirt alvarez beeldmerk benfica blind brobbey constatering donpedro fier haller heracles iceman jcdebest kenmerkende kiki kledingmerk koen lidus maatstaf marek messi ontwerp sangare solo spelbos suarez symboliek tadic zlatan