Transparent
Inloggen
Sluiten

Edwin van der Sar: 'We zijn in gesprek met de RvC van Ajax over een nieuw contract'

24 december 2021 16:23 - Ajax TV
Foto: Pro Shots

Edwin van der Sar: "We zijn in gesprek met de RvC van Ajax over een nieuw contract"; image source: Pro Shots

Edwin van der Sar is met de Raad van Commissarissen van Ajax in gesprek over een nieuw contract. Dat onthult de algemeen directeur van Ajax zelf in gesprek met Ajax TV. "Er zijn altijd wel clubs die aan de deur kloppen, maar voorlopig zijn we nog niet klaar hier", aldus Van der Sar. "Stabiliteit is erg belangrijk. Op het veld is dat wat lastiger omdat er altijd interesse is voor de beste spelers van ons, maar dan moet je zorgen dat de rest van de organisatie goed staat en daar een stabiele basis is."

In de afgelopen weken werden de contracten van directeur voetbalzaken Marc Overmars, commercieel directeur Menno Geelen, financieel directeur Susan Lenderink én manager supporterzaken en wedstrijdorganisatie Suzanne Adriaansen al verlengd. De huidige verbintenis van Van der Sar loopt in oktober 2023 af.




Tags

sar rvc adriaansen geelen lenderink overmars supporterzaken susan suzanne wedstrijdorganisatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Edwin, stabiliteit en continuïteit is zeer belangrijk. Kijk eens naar mensen bij Bayern München hoe lang deze er al zitten en nu ieder jaar prijzen oogsten.
+1/-0

 
2 jaar geleden
De successen bij Bayern München zijn niet alleen gebaseerd op stabiliteit en continuïteit. Kennis en het toepassen en uitvoeren van die kennis is leidend.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos