Transparent
Inloggen
Sluiten

'Brian Brobbey inmiddels al medisch gekeurd'

23 december 2021 12:43 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Brian Brobbey inmiddels al medisch gekeurd"; image source: Pro Shots

Zowel Voetbal International als De Telegraaf meldt dat Brian Brobbey inmiddels al medisch gekeurd is bij Ajax. De club is nog in onderhandeling met RB Leipzig over een mogelijke optie tot koop bij de huurdeal van de spits, maar met toestemming van de Duitsers heeft hij inmiddels al een keuring ondergaan.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey huurdeal keuring leipzig telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik blijf het een bijzonder verhaal vinden...
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Blij dat we weer een tweede spits achter de hand hebben. Zowel bij een blessure van Haller, voor de Afrika cup als voor de wedstrijden waar er genoeg van zijn dat Haller gewoon in de weg loopt met zijn geklungel.
Het is ook een bijzonder verhaal dat een spits die zo vaak zo slecht voetbalt (zoals bv gisteren) er toch zo gigantisch veel in het netje legt.
Ik heb toch het vermoeden dat Ajax na het seizoen wil cashen voor Haller. Dan is inderdaad het moment daar om dat te doen en dan nog bv een Alvares van River erbij kopen dan heb je Brobbey en Alvares voor Haller. Alle twee ongeveer tien jaar jonger en een miljoen of tien/vijftien over. Denk dat dit het plan is ondanks de vele goals van Haller.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Julian Alvarez (van River Plate) komt nooit naar Ajax. Die is denk ik veels te duur. De beste speler van River die gaat denk ik voor een miljoentje of 30 naar een club in Engeland of Spanje. Hoop overigens wel dat die komt want is een topspeler.

Verder over Brobbey, welkom terug en hoop dat hij eindelijk eens leert van zijn fouten door te vroeg weg te gaan. Als Brobbey nu niet presteert ligt die meteen onder een vergrootglas bij de fans. Is op een vrij vieze manier weggegaan en komt nu smekend terug naar Ajax. Hij moet het hier voetballend gaan laten zien en geen gezeik meer met zijn contract anders gewoon banken. Het moet eens afgelopen zijn dat we als speelbal gebruikt worden.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Alvarez is inderdaad een topspeler volgens mijn Argentijnse bron en dat is nog wel een Boca man dus dan is het zeker waar. Als hij zo duur is blijft er weliswaar niets over bij een vertrek van Haller en de komst van Alvarez en Brobbbey maar gaan we er wel duidelijk op vooruit.
Wat mij betreft mag deze ruil zonder winst of verlies doorgaan dan groeien we weer een stukje verder richting Europese top.
+1/-0

2 jaar geleden
Mijn Ajacieden hier hadden het niet beter kunnen verwoorden.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Overmars gaat gewoon 20 miljoen winst pakken binnen een jaar op Haller. Haller scoort veel maar heeft ook zoveel kansen nodig om er 1 te maken.
Ik zag het vorig jaar zeker zitten in Brobbey, ben blij dat hij teruggekomen is.
Laat het nu maar zien want zo'n 2e kans heeft nog nooit iemand gehad bij Ajax.
Volgend seizoen een knaller van een spit erbij halen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht