Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Het is geen geheim dat ik het liefst in de as speel'

22 december 2021 23:51

In gesprek met ESPN werd Daley Blind gevraagd wat nu zijn favoriete posite is, aangezien hij al het hele seizoen als linksback speelt. "Het is geen geheim dat ik het liefst in de as speel, daar voel ik me heel prettig. Maar ook linksback is voor mij een prima positie", aldus Blind. "Maar als ik altijd zou mogen kiezen, zou ik toch vaker naar de as toe trekken. Het is voor mij ook gewoon goed om als linksback te spelen en daar ritme op te doen, want daar speel ik bij het Nederlands elftal ook. De trainer maakt de keuzes en ik ben ook gelukkig op links."

Blind heeft ook een goede klik met Dusan Tadic voor hem. "Dat is altijd prettig. We voelen elkaar goed aan", zo gaf hij aan. "De afgelopen tijd heb ik als linksback hele goede wedstrijden gespeeld met een paar wisselvallige. Over het algemeen ben ik wel blij op die positie."

Gevraagd werd aan de verdediger of hij zijn loopbaan bij Ajax gaat afsluiten. "Ik ben nog lang niet klaar. Ik ben ontzettend gelukkig bij Ajax. Het is gewoon wachten wat de toekomst brengt", zei hij daarover. "Ik zie mezelf ook hier afsluiten als de toekomst dat brengt, dan ben ik een blij man. Maar als er op een gegeven moment nog iets gebeurt in het voetbal waardoor ik misschien nog een avontuur aan wil gaan, kan ik dat misschien doen. Maar het zou fantastisch zijn om bij deze mooie club af te mogen sluiten."




Tags

blind espn posite tadic wisselvallige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli feyenoord gaaei hato johanssen kiki kroes lido nac oranje pasveer ramaj rensch rulli schreuder sevic sutalo timber traore veerman weghorst