Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax ook op zoek naar versterking voor defensie'

20 december 2021 18:08 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax ook op zoek naar versterking voor defensie"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Ajax in de winterstop ook de verdediging wil gaan versterken. De club wil met een nieuwe kwaliteitsimpuls de titel wederom veiligstellen zodat het verzekerd is van de tientallen miljoenen uit de Champions League. Volgens Erik ten Hag is in de defensie van Ajax de spoeling het dunst.

Meer op AD.nl
Tags

dunst hag kwaliteitsimpuls spoeling titel veiligstellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Welkom terug Big Mike! Warmerdam? Of zouden ze toch voor van der Maarel gaan? ...

:\(
+2/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Raiola loopt met de Ligt te leuren. Het zou toch niet? 😜
+3/-0

1 jaar geleden
Welkom terug Matthijs!
+1/-0

1 jaar geleden
Ik denk dat Wijndal op het lijstje staat. Past qua spel ook goed bij Ajax.
+2/-0

 
 
1 jaar geleden
Zou zeker bij Ajax passen, maar je hebt nu al de luxe dat je Nico op de bank hebt zitten. Zie je daar Wijndal, Blind of Martinez naast komen zitten? Ik denk eerder aan een naam voor op de bank, denk niet dat ze iemand voor de basis halen op dit moment.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik hoop niet dat ze iemand voor de bank/breedte halen, maar echt iemand die kan concurreren. Een groot talent ergens los weken lijkt mij de beste optie. Ik denk dat een Timber ook wel aardig op de radar staat bij buitenlandse clubs, die zal ook een keer stap gaan maken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Uiteraard hoop ik ook dat ze een potentieele basisspeler halen, maar je zal flink in de buidel moeten tasten om een speler te halen die met Martinez, Timber en Blind kan concurreren en dat ook ziet zitten. Die speel je er natuurlijk niet zomaar uit en wachten op een blessure lijkt me voor zo een speler geen goed vooruitzicht.
Daarnaast heb je met Schuurs en Rensch al twee jonge spelers die regelmatig tijd krijgen. Ik vermoed eerder een wat oudere speler voor het geval je veel blessure's of schorsingen moet kunnen opvangen.
+3/-0

maas1plas (geschorst)
1 jaar geleden
De ligt erbij. Zou niet verkeerd zijn. Dolberg mag van mij ook terug komen.en ik denk dat er wel een paar spelers zullen vertrekken .en een paar spelers zijn op hun retour Klaassen en blind . blind gewoon te traag als links back. Blind heeft toch een behoorlijke klap gehad met zijn hart problemen. Waar hij zelf niets aan kan doen. Maar de voetbal wereld is kei hard . Kijk maar naar eriksen
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Apart, Blind was juist een van de spelers die tegen Feyenoord een redelijk niveau haalde en bijna wekelijks laat zien van nut te zijn in dit Ajax. Ook Klaassen is nog zeer nuttig maar heeft nu de pech dat Berghuis op 10 beter is en dat zijn positie op rechtsbuiten weer goed ingevuld wordt door Anthony. Anders zeker basisspeler in dit Ajax denk ik.
En Eriksen mag door de regels niet spelen bij Inter, dus nog een beetje vroeg om die af te schrijven. Als Ajax niet zo dik in de aanvallende middenvelders zat was hij al lang gehaald denk ik.
Over de Ligt en Dolberg mag je dromen, maar dat gaat hem niet worden natuurlijk.
+2/-0

1 jaar geleden
In elke linie hoor je eigenlijk een dominator te hebben.
Nu heb je alleen Tadic die bepaald.
Blind is geen leider in het op de plek zetten van de verdediging.
De verdediging mist dus een dominator.
Op het middenveld is er ook geen sprake van een dominator.
Iemand die lijntjes uitzet en de mensen wakker houdt.
Er zijn teveel alleen maar dienende spelers.
Ten Hag moet teveel voorkouwen anders weten de meesten niet hoe te spelen.
Een dominerende speler is meer dan een leidende pass geven of een beslissende actie hebben. Mentaal overwicht hebben is ook een kwaliteit juist voor de opvattingen van het Ajaxspelletje.
+3/-0

1 jaar geleden
Davidson Sanchez proberen te huren.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zou ik zeker toejuichen maar ik denk niet dat het gaat gebeuren. Sanchez is een speler die nu moet gaan spelen en niet voor een plekje op een andere bank komt.
Bij Ajax moet hij hoger in de pikorde komen dan Schuurs (waar je dan dus het vertrouwen in op zegt) en Timber naar de vleugel laten verhuizen (als Nous niet kan spelen). In het laatste geval heeft Rensch geen uitzicht op minuten. Denk niet dat ze heel snel bij een speler als Sanchez uit gaan komen. Ik vermoed eerder een oudere speler die je achter de hand hebt voor het geval je echt in de problemen komt. Geen idee wie dat zou moeten worden. Zelfs een van onze Belgische vrienden zouden nu nog niet voor de bank komen vermoed ik.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.346 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey berghuis bergwijn bestuurder blind boomen bosz brobbey elsimao frimpong hato heitinga jong jordi mediaoptredens mislintat molenaar oranje rotatiespeler rulli rvc sar sjakie tadic taylor timber vos wedstrijdritme wijndal