Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'We hebben de wedstrijd gecontroleerd maar het was qua kijkspel zeker niet vermakelijk'

19 december 2021 17:47

Ondanks het povere spel was Ajax-trainer Erik ten Hag gematigd tevreden over zijn team. "Als trainer ben ik over veel zaken tevreden maar ik snap wel als kijkspel dat het geen vermakelijke wedstrijd was. We hebben de wedstrijd gecontroleerd maar waren zelf aan de bal niet goed. Vooral in de laatste fase ging het te vaak mis.

Maar er werd wel gedaan wat was afgesproken: het vierkant controleren, de counter controleren. Je weet dat Feyenoord snel de lange bal wil spelen, dat deden we goed. Maar het spel aan de bal had zeker beter gekund. Zeker herkenden we vaak niet wanneer we het spel konden versnellen door de wisselpass van rechts naar links te geven."

Na de pauze moest de trainer wisselen naar zijn gevoel. "Ik had het gevoel dat we de grip aan het verliezen waren waardoor ik Klaassen bracht. Hij bracht een stukje rust en een betere organisatie in het druk zetten."

Over de blessures: "Daar kan ik nu uiteraard nog weinig over zeggen. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Martinez woensdag gaat spelen. Timber zullen we zien."




Tags

gecontroleerd hag kijkspel controleren vermakelijk counter feyenoord gematigd martinez onwaarschijnlijk pauze povere timber vermakelijke versnellen vierkant wisselpass

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic mikautadze praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijndal wijs