Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Arne Slot legt goed bloot wie vorig jaar de stoorzenders waren bij Feyenoord'

19 december 2021 17:34

Voor Steven Berghuis was het een speciale dag. Niet alleen werd de aanwinst van Ajax vandaag 30 jaar oud, ook keerde hij dus op zijn verjaardag voor het eerst terug in De Kuip. "Aparte dag. Het was toch wel speciaal om hier terug te komen. Natuurlijk een hele andere setting nu, omdat er geen publiek bij was. Het was leuk oude teamgenoten te zien en ook de mensen eromheen. Hoewel vaak anders geschreven had ik met iedereen hier een prima relatie."

Verstandig als hij is wilde de Ajacied niet zijn gram halen op de Feyenoord-fans. "Het wordt allemaal zo opgeklopt in de media, veel zaken zijn niet eens waar. In dat licht bezien kan ik het ze niet eens echt kwalijk nemen dat ze zo reageren. Natuurlijk waren ze niet blij met mijn overstap maar de media klopt alles nog eens extra op. Ik heb gekozen om daarboven te staan, al met al is het okay gegaan denk ik."

"Nee, het was geen fantastische wedstrijd, van onze kant ook zeker niet. Dat is voor verbetering vatbaar. Je neemt de drie punten voor lief. De eerste helft ging nog maar daarna wisten we de bal niet meer vast te houden. Feyenoord zette goed druk."

Dan kijkt de nummer tien toch nog even terug op vorig jaar. Lang hield hij de kaken op elkaar maar nu ineens kreeg toch Cor Pot, de assistent van trainer Dick Advocaat, een veeg uit de pan mee. "Ik bedoel Cor Pot, die heeft het mij moeilijk gemaakt en daar kwam veel frustratie bij. Ik denk dat Arne Slot nu goed blootlegt waar het probleem vorig jaar lag. Ik wilde er eigenlijk niets over zeggen maar heb het nu toch gedaan."




Discussieer mee op de forums


Tags

feyenoord arne berghuis slot bloot stoorzenders advocaat blootlegt gram kaken kuip lief okay opgeklopt pan setting vatbaar veeg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal