Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Na de benutte penalty riep ik Come On in het Servisch'

19 december 2021 17:19

Dusan Tadic was niet altijd flitsend aanwezig maar met een assist en benutte strafschop toch weer zeer effectief voor zijn team. "Het was een moeilijke wedstrijd", geeft hij toe, "We spelen beter in eerste helft. Feyenoord kreeg alleen een beetje kans toen wij even met een man minder stonden.

Nee nee, het was zeker niet goed. Na rust ging Feyenoord hoog druk zetten en hadden ze een paar goede aanvallen. Wij moeten dan beetje slimmer spelen, derde man zoeken, tweede doelpunt maken. Uiteindelijk was het belangrijkste dat we de wedstrijd wonnen. Dit was een hele belangrijke."

Over de inzet was de captain deze keer wel tevreden. "Wij moeten elke week zo hard werken. Dat was ook onze kracht, zo werden we kampioen. We moeten alles doen om te winnen. Na die penalty riep ik 'dai dai dai', dat betekent 'Come on' in het Servisch. Feyenoord heeft een goede ploeg en goede trainer. Belangrijk dus dat we wonnen."




Tags

come dai feyenoord tadic effectief flitsend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal