Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Eén schot op goals, twee keer scoren. Dat is best knap'

19 december 2021 17:06

Uiteraard waren bij Feyenoord na afloop de druiven zuur. Zoals zo vaak konden de Rotterdammers ook nu weer niet aartsrivaal Ajax pijn doen. Jens Toornstra had de pé in. "Dit hadden we niet hoeven te verliezen, eerlijk gezegd. Ja, ik leed balverlies bij die 0-1, ik was in de veronderstelling dat Guus Til dichterbij me stond. Een verkeerde inschatting. Het was de eerste kans voor hun."

Daarna wisten de gastheren ook niet door te drukken. "We hadden afgesproken gedisciplineerd te spelen, hierdoor schoten ze maar één keer op goal. Zij wisten het in de tweede fase ook niet. Tja, dan krijg je nog een penalty tegen maar aan de andere kant gebeurde ook van alles. En Til stond blijkbaar niet buitenspel hoorde ik. Tja. Ajax wint. Eén schot op goal, twee keer scoren. Best knap."
Tags

toornstra til aartsrivaal balverlies dichterbij druiven feyenoord gastheren gedisciplineerd inschatting zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.570 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

adidas ajaxshirt alvarez andy beeldmerk benfica blind brobbey constatering donpedro fier haller heracles iceman jcdebest kenmerkende kiki kledingmerk koen lidus maatstaf marek ontwerp sangare solo spelbos suarez symboliek tadic zlatan