Transparent
Inloggen
Sluiten

Mino Raiola: 'Teruggaan naar Ajax is voor Brian Brobbey het beste'

19 december 2021 14:39 - NRC.nl
Foto: Pro Shots

Mino Raiola: "Teruggaan naar Ajax is voor Brian Brobbey het beste"; image source: Pro Shots

Volgens Mino Raiola is het voor Brian Brobbey het beste als hij terugkeert bij Ajax. Dat geeft de zaakwaarnemer aan in een groot interview met NRC. "Ik ben mans genoeg om te zeggen dat ik vind dat hij nu het beste terug kan gaan naar Ajax. Maar de club draagt zelf ook verantwoordelijkheid voor zijn vertrek", aldus Raiola.

De keuze om te vertrekken uit Amsterdam had ook financiële redenen. "Het gaat om vertrouwen. En dat heeft ook met geld te maken", zo geeft Raiola aan. "Als de ene club 100 biedt en de andere 1.000, waar spreekt dan meer vertrouwen uit? En hij liep daar al vanaf zijn achtste. Hoe kan het dat Ajax pas bij hem aanklopt als hij bijna uit zijn contract loopt?"

Achteraf gezien heeft het vertrek naar RB Leipzig niet goed uitgepakt voor Brobbey. "Maar dat wist je niet van tevoren", zegt de zaakwaarnemer daarop. "Kijk naar Jude Bellingham, het grootste talent van Engeland, die nu bij Borussia Dortmund speelt. Net als Haaland. Jong vertrekken is niet per definitie slecht."

Meer op NRC.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

raiola brobbey teruggaan aanklopt bellingham definitie dortmund engeland haaland jong jude leipzig mans nrc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Hahaha


Nee bedankt.
+4/-0

2 jaar geleden
Heeft veel te goed te maken als hij terug naar ajax komt
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Rioolrat niet lopen liegen en zeg gewoon eerlijk dat je dit dit vind omdat het later goed zal zijn voor je portemonee. Je hebt totale schijt aan alles en iedereen, vooral aan Ajax. Niet liegen dat het goed voor de speler is (ook al het is zo) maar de werkelijke reden is jouw portemonee te kunnen vullen. Met mister pizzabakker moet Ajax nooit meer zaken doen.
+5/-0

2 jaar geleden
Nooit meer zaken doen met Raiola zal helaas niet gaan. Gravenbergh en Mazraoui zitten ook bij hem.
+1/-0

 
En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Die zijn eerdaags ook transfervrij weg. Daarna klaar met Raiola!
+3/-0

2 jaar geleden
Mino Raiola kan wat mij betreft eerst de nieuwe corona regels maar eens goed nalezen. Wat een mafkees.
+2/-0

2 jaar geleden
Is over te praten, Mino. Maar zonder jou.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Laat 'm maar komen. Praten kan altijd. Gravenbergh en Mazraoui mogen meekomen. Die kunnen dan mooi het gesprek even aanhoren.
+1/-0

Gezien zijn prestaties bij Leipzig was het financiële aanbod van Ajax prima, aangezien hij het daar niet waarmaakt voor dat megasalaris.
Veder zoekt Mino het maar lekker uit met zijn Client, niet van jou probleem weer Ajax zijn probleem maken.
+3/-0

2 jaar geleden
Er zijn waarschijnlijk geen andere clubs die Brobbey zouden willen. Die ruikt alweer transfer geld. Misschien denkt hij ook wel dat Ajax hem terwille wil zijn ivm Mazraoui en Gravenberch.
+1/-0

2 jaar geleden
ja een ander idee is dit Brian had eerst een gesprek met de td daarna met de coach beide zijn weg , dan had hij een gesprek met de volgende coach allen beloofde hem gouden bergen en allen zijn weg de derde coach maakte geen belofte maar hij is op de bank nog steeds gewoon omdat ze een spits kochten die 40 miljoen koste en Brian koste niets.
+2/-0

2 jaar geleden
En dan moet Haller zeker gelijk banken!? Of wat? Hij presteert nog niks Brobbey! Zijn positie is achter Haller! En als Haller in vorm is , dan maakt hij bar weinig minuten! Maar hij komt, Ajax gaat hier voor!
+1/-0

2 jaar geleden
Omdat Haller misschien voor de Afrika cup moet meedoen, twee wedstrijdjes voor Ajax, moet er een speler gehaald worden.
Paniekvoetbal.
Dat Brobbey destijds niet bijgetekend heeft is onder druk van die Raiola gebeurd en de naïviteit en kortzichtigheid van Brobbey. Hoewel op die leeftijd te veroordelen?
Die Raiola spreekt zich nu voor het eerst uit als dat wat het beste voor een speler zou zijn. Uniek. Addertje. Hij verdient natuurlijk ook weer aan die eventuele transfer naar Ajax.
+1/-0

2 jaar geleden
Brobbey komt niet ter vervanging van Haller maar voor Danilo. En laten we eerlijk zijn, Brobbey is toch wel beter dan Danilo? Overigens kan Haller ook wel wat concurrentie gebruiken, want die geeft ook vaak niet thuis, met name bij eredivisiewedstrijden.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Mino is een wolf in schaapskleren en half Nederland trapt erin. Hij is echt slim.

Ik vind het knap dat hij inmiddels miljardair is en toch zichzelf blijft voordoen als een gewone jongen, en dat hem dat ook nog lukt. En ik vind het ook knap dat hij nog steeds de honger heeft om door te gaan met centen te schrapen. Je zou ook kunnen zeggen: "Ik ben vijftiger, ik krijg mijn geld nooit meer op. Laat ik gewoon gaan genieten...."

NB: Brobbey schijnt bij Leipzig afscheid te hebben genomen en terug naar Ajax te gaan.

Maar goed. Hij heeft een drive, dat siert hem ook wel weer.

Dat hij Brian nu terug naar Ajax wil brengen lijkt misschien goed nieuws voor ons maar er zullen wel een peloton addertjes onder het gras zitten. Het gras zal bijkans bruin uitslaan.

Nous is gewoon weg. Mino heeft een *****hekel aan Ajax, eerder ook aan Barcelona. Laporta heeft zo te horen echter een knieval gedaan.....de kans is groot dat er veel dealtjes tussen Mino en Laporta op til zijn. Nous zal er ook wel heen gaan bijvoorbeeld.

Ik ben wel benieuwd hoe hij Brian terug wil brengen. Hij heeft nog ruim drie jaar contract in Leipzig.....in theorie kan RB vragen wat ze willen.

Als we 15 miljoen moeten betalen kunnen we beter Julian Alvarez binnen hengelen.
+1/-0

2 jaar geleden
... Jong vertrekken is niet per definitie slecht... voor de zakken van Raiola, bedoelt hij te zeggen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid